Over Pop in Limburg

Dé website voor en door de Limburgse popsector!

Welkom op dé website van en voor alles en iedereen die zich beweegt in de Limburgse popsector. Voor popliefhebbers is dit dé portal om erachter te komen wat er allemaal te doen is in Limburg, dankzij de uitgebreide agenda en een nieuwssectie met het laatste en heetste nieuws. Voor muzikanten, vrijwilligers en organisaties uit de Limburgse popsector is de website een vergaarbak voor alle nieuwe trends en ontwikkelingen in de popsector. Een digitaal loket waar je terecht kunt voor advies over ontelbare thema’s. En vooral ook dé plek waar we inzichtelijk maken wie er allemaal actief is in de Limburgse popsector: van muzikanten en bands, tot producers en studio’s, tot podia en festivals… je vindt ze allemaal in ons omvangrijke popboek!

Laat zien wat je doet! Lokaal, regionaal of internationaal? Het maakt niet uit hoe klein of groot je act, de activiteit of je organisatie is. Iedereen heeft zijn eigen positie, zijn eigen belangen en draagt op zijn manier bij aan een levendige popcultuur in Limburg. Iedereen die wil en kan bijdragen aan deze website is dan ook welkom!  Samen zorgen we voor content. Samen laten we zien hoe omvangrijk, divers en sprankelend de Limburgse popsector is.

Maak je eigen profiel aan in het popboek. Plaats zelf shows in de agenda of plaats nieuwtjes in onze nieuwssectie. Verkoop je je gitaar? Of ben je op zoek naar muzikanten om een nieuwe band te vormen? Plaats dan een (gratis) oproep in ons prikbord.

Pop in Limburg

Pop in Limburg (Stichting Popmuziek Limburg) is de provinciale popkoepel van de provincie Limburg. In samenwerking met muzikanten, muziekcollectieven, jongerencentra, poppodia, festivals, opleidingen, lokale en regionale overheden en iedereen met een hart voor popmuziek streven we naar een bloeiend ecosysteem voor popmuziek in onze provincie.

Voorop staat de muzikant, waar we voor zowel amateurs én professionals een klimaat willen realiseren waar voldoende (ontwikkeling)kansen zijn. Dit doen we onder andere door mensen en organisaties die actief zijn in de popmuziek met elkaar te verbinden en door samenwerking te stimuleren. Door het organiseren van verschillende bijeenkomsten en cursussen voor muzikanten én mensen die niet óp het podium maar vooral achter de schermen actief zijn. Door het zichtbaar maken en promoten van Limburgs poptalent en door het ontwikkelen en organiseren van verschillende talentontwikkeling programma’s. En tenslotte door het zichtbaar maken van de Limburgse popcultuur, mede met deze website.

Pop in Limburg heeft een zelfstandig bestuur. Pop in Limburg is lid van POPnl en JMI.

Download hier ons beleids- en werkplan voor het kalenderjaar 2019.

KvK: 41071912 / RSIN: 007760656 

 

Team

Paul Moerel is directeur van Pop in Limburg. Hij is het eerste aanspreekpunt voor het Limburgse popveld. Voor vragen en advies kun je altijd bij hem terecht. Hij kan je ook doorverwijzen en weet welke sleutelfiguren er regionaal of landelijke iets voor je kunnen betekenen.

Projectleider Julie van Diem is verantwoordelijk voor de projecten Popsport, Nu of Nooit, DVERS Conference, Euregion Music Exchange, Bevrijdingsfestival SENA Stage en de DOOR! regeling Popmuziek. Doe je mee aan deze projecten of heb je vragen over een mogelijke deelname, voorwaarden en andere praktische zaken, aarzel niet en neem contact met haar op.

Marketingmedewerker Karin van Solkema is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Pop in Limburg. Heb je zelf vragen over marketing, social media e.d. of wil je dat we jouw act/project/evenement uitlichten? Stuur gerust een mail!

Projectmedewerker Jesse Deledda is verantwoordelijk voor de projecten Music & Business en DVERS Festival. Voor informatie over deze projecten kun je bij hem terecht!

Paul Moerel

directeur

Julie van Diem

projectleider

Karin van Solkema

Marketing en communicatie medewerker

Jesse Deledda

projectmedewerker

Jolien van Geffen

stagiaire creators platform

Levi Wenders

Projectmedewerker Creators Platform

Lynn Moureau

Project stagiaire

Mathijs Creemers

stagiair marketing en communicatie

Puck Brouwers

Stagiaire Popsport

Het bestuur van Pop in Limburg

Pop in Limburg heeft een eigen onafhankelijk bestuur dat bepaalt hoe het beleid en het werkplan van SPL eruit komt te zien. Ze vergaderen minimaal 4 keer per jaar en worden hierin bijgestaan en gevoed door de directeur van Pop in Limburg. Het bestuur verricht zijn bestuurstaken onbezoldigd. tijdens de activiteiten van Pop in Limburg, maar is natuurlijk ook regelmatig te vinden in de Limburgse poppodia en festivals. Als je vragen of ideeën hebt, aarzel dan niet en spreek ze gerust aan.

Luc Winants

voorzitter

Marc Rutten

bestuurslid

Martin Eurlings

Bestuurslid

Leo Urlings

penningmeester

Sander Ruijters

secretaris

Crew

Voor diverse activiteiten kunnen we altijd een beroep doen op onze enthousiaste crew en vrijwilligers. Voor ondersteuning tijdens de projecten, stagemanagement, het plakken van posters door de héle provincie, of gewoon om te klankborden over nieuwe ideeën en projecten.

Guido Gilissen

Accountant

Johan van Mulken

stagemanagement

Sascha Teschner

huisstijl en website

Bea Palant

DTP'er

Contactgegevens

Pop in Limburg
Mauritslaan 23
6161 HP Geleen
t. +31(0)46 – 202 1360
e. info@popinlimburg.nl