Over Pop in Limburg

Welkom op dé website voor en door de Limburgse popsector

Vind gemakkelijk de laatste nieuwtjes, blogs, podcasts, achtergrondartikelen en ontwikkelingen in de popsector terug via onze overzichtelijke nieuwspagina. 

Ben je op zoek naar muzikanten? Check dan de digitale Gouden Gids van de Limburgse popmuziek – > het Popboek. Vind dj’s, bands, podia, festivals, studio’s, enfin echt alles wat met popmuziek te maken heeft.

Ben je op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen of zit je met muziek gerelateerde vragen? Neem dan eens een kijkje bij popadvies.  Hier vind je uitleg en advies over een groot aantal thema’s waar je als muzikant of organisator mee te maken krijgt.

Of wil je gewoon zelf keihard aan de slag gaan? Maak je muziek, wil je je verder ontwikkelen en je presenteren aan een (breder) publiek?  Check dan alle projecten die momenteel lopen via deze link.

Pop in Limburg

Pop in Limburg (Stichting Popmuziek Limburg) is de provinciale popkoepel van de provincie Limburg. In samenwerking met muzikanten, muziekcollectieven, jongerencentra, poppodia, festivals, opleidingen, lokale en regionale overheden en iedereen met een hart voor popmuziek streven we naar een bloeiend ecosysteem voor popmuziek in onze provincie.

Voorop staat de muzikant, waar we voor zowel amateurs én professionals een klimaat willen realiseren waar voldoende (ontwikkeling)kansen zijn. Dit doen we onder andere door mensen en organisaties die actief zijn in de popmuziek met elkaar te verbinden en door samenwerking te stimuleren. Door het organiseren van verschillende bijeenkomsten en cursussen voor muzikanten én mensen die niet óp het podium maar vooral achter de schermen actief zijn. Door het zichtbaar maken en promoten van Limburgs poptalent en door het ontwikkelen en organiseren van verschillende talentontwikkeling programma’s. En tenslotte door het zichtbaar maken van de Limburgse popcultuur, mede met deze website.

Declaratieformulieren
Sinds kort werken wij met online formulieren. Heeft u van een van onze medewerkers de aanwijzing gekregen om een IB47-formulier in te vullen? Klik dan hier.

Werkplannen
Wil jij inzicht krijgen in de plannen van Pop in Limburg. Bekijk dan de werkplannen van 2022, 2023 en 2024.

Jaarverslagen
Terugblikken op de activiteiten van Pop in Limburg? In onze jaarverslagen hebben wij dit overzichtelijk gemaakt. Bekijk nu die van 2020, 2021 en 2022.

Culturele ANBI
Pop in Limburg heeft de Culturele ANBI status, in dat kader kunt u HIER het ingevulde ‘Standaardformulier Publicatieplicht Fondswervende Instelling’ inzien.

KvK-nummer: 41071912
RSIN: 007760656

Team

Paul Moerel is directeur van Pop in Limburg. Hij is het eerste aanspreekpunt voor het Limburgse popveld. Voor vragen en advies kun je altijd bij hem terecht. Hij kan je ook doorverwijzen en weet welke sleutelfiguren er regionaal of landelijke iets voor je kunnen betekenen.

Milou Stassen is onze bureau ondersteuner en zorgt ervoor dat alles in en rondom ons kantoor zo soepel mogelijk werkt, zodat het hele team zo goed mogelijk haar werk kan doen. Bovendien behandelt ze alle aanvragen voor de Programmeringsregeling.

Projectmedewerker Jesse Deledda is onder andere verantwoordelijk voor de projecten Music & Business, Popsport Limburg en de bijdrageregeling SamenDOOR!. Heb je vragen over mogelijke deelname, voorwaarden en andere praktische zaken? Aarzel niet en stuur een mail of bel hem even op!

Projectmedewerker Marije van Veen is onder andere verantwoordelijk de Makersregeling, het Makers Platform en het Young Professionals Platform. Voor informatie over deze projecten kun je bij haar terecht!

En we hebben een marketingmedewerker die verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie van Pop in Limburg. Heb je zelf vragen over marketing, social media, pers, stages e.d. of wil je dat we jouw act/project/evenement uitlichten? Stuur gerust een mail!

Paul Moerel

Directeur

Milou Stassen

Bureau Secretaris

Jesse Deledda

Projectmedewerker

Marije van Veen

Projectmedewerker

Evi Fernengel

Marketing & Communicatie

Selin Gürses – Yildirim

Marketing & Communicatie

Stage

Voor diverse werkzaamheden en projecten wordt het team van Pop in Limburg ondersteund door stagiaires. Pop in Limburg is een erkend leerbedrijf (SBB) en begeleidt jaarlijks minimaal vier MBO en HBO stagiaires. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact op met Milou Stassen via: milou@popinlimburg.nl. Voor de huidige vacatures ga je naar popinlimburg.nl/pers Hieronder staan alle stagiaires die op dit moment actief stage lopen bij Pop in Limburg.

Sophie Janssen

Stagiair project Popsport Limburg

Bestuur

Pop in Limburg heeft een eigen onafhankelijk bestuur dat bepaalt hoe het beleid en het werkplan eruit komt te zien. Ze vergaderen minimaal 4 keer per jaar en worden hierin bijgestaan en gevoed door de directeur van Pop in Limburg. Het bestuur verricht zijn bestuurstaken onbezoldigd. Het bestuur ontvangt geen vergoeding. Alle verantwoordelijkheden en afspraken zijn vastgelegd in de statuten van de stichting en reglementen. Als je vragen of ideeën hebt, aarzel dan niet en spreek ze gerust aan.

Luc Winants

Voorzitter

Martin Eurlings

Bestuurslid

Leo Urlings

Penningmeester

Tirsa Creusen

Secretaris

Crew

Voor diverse activiteiten kunnen we altijd een beroep doen op onze enthousiaste crew en vrijwilligers. Voor ondersteuning tijdens de projecten, stagemanagement, het plakken van posters door de héle provincie, of gewoon om te klankborden over nieuwe ideeën en projecten.

Johanna Klesman heeft zich recent toegevoegd aan ons team. Zij is actief als vertrouwenspersoon binnen Pop in Limburg voor onze interne organisatie maar ook voor de begeleidende projecten die we aanbieden.

Johanna Klesman

Vertrouwenspersoon

Guido Gilissen

Boekhouder

Sascha Teschner

Huisstijl en Website

Bea Palant

DTP'er

Contactgegevens

Pop in Limburg
Telefoon: +31(0)46-202 1360
E-mail : ondersteuning@popinlimburg.nl
Bezoek en postadres : Mauritslaan 23, 6161 HP Geleen