Nieuws

Originele Amy Winehouse Band naar Venlo

The Amy Winehouse Band komt met hun Forever Amy show naar Grenswerk. De originele band van legende Amy Winehouse, met wie ze haar meest unieke sound creëerde, speelt op 19 maart in Venlo. De kaartverkoop start vrijdag 25 juni a.s. om 10:00 uur via www.grenswerk.nl.

Amy Winehouse werd in het Verenigd Koninkrijk bekend dankzij haar album ‘Frank’ en al snel brak ze met opvolger ‘Back To Black’ wereldwijd door. Nummers als ‘Rehab’ en ‘Valerie’ zijn uitgegroeid tot onvergetelijke klassiekers. Nu komt haar eigen band, met wie ze haar unieke sound creëerde, naar Nederland om Amy’s grootste hits naar het podium te brengen.

De band bestaat uit de muzikanten die Winehouse als geen ander gekend hebben. Zij maakten albums, gingen op tour en vormden de muzikale kern rondom Amy. Jim Hunt, die eerder samenwerkte met onder andere Paloma Faith en Noel Gallagher, is de saxofonist. Nathan Allen verzorgt de drums tijdens Forever Amy. Hij was pas 21 jaar oud toen hij zich aansloot bij de band. Hij werkte onder andere met Natasha Beddingfield en Tom Jones. Ook Dale Davis (regisseur en basgitaar), Hawie Gondwe (gitaar) en Ben Edwards (trompet) zijn van de partij. Laat je verrassen en verbazen door The Amy Winehouse Band en geniet opnieuw van de onvergetelijke nummers van een icoon.

Gerelateerde artikelen met Originele Amy Winehouse Band naar Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht