Nieuws

Organiseer je eigen concert tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek

van 25 juli tot en met 31 juli

Muzikanten, bands, muziekcafés, jongerenverenigingen, cultuur- en poppodia worden weer opgeroepen om eigen optredens te organiseren tijdens de 3de Week van de Limburgse Popmuziek. In de week van 25 tot en met 31 juli kan het publiek weer volop genieten van live muziek in de podia, kroegen en achtertuinen van Limburg. Artiesten kunnen hun eigen evenement organiseren en hier een financiële bijdrage voor aanvragen.

Pop in Limburg en regionale omroep L1 willen de Limburgse popsector ook dit jaar weer de kans bieden om zich op unieke wijze te presenteren en een eigen optreden te organiseren. In 2020 is de eerste Week van de Limburgse Popmuziek georganiseerd om de popsector, die in de ban was van de coronacrisis, een podium te bieden en een hart onder de riem te steken. Ook in 2022 willen Pop In Limburg en L1 de Limburgse popsector weer een podium bieden. Zowel fysiek als via extra aandacht op radio en tv. Daarnaast kunnen artiesten én organisatoren financiële ondersteuning aanvragen wanneer ze een activiteit organiseren tijdens de actieweek. Deze steun is mede mogelijk gemaakt door en in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds. Per optreden kan er € 200,- worden aangevraagd.

Meedoen is meemaken
Pop in Limburg en L1 dagen u uit om naar buiten te treden en liveoptredens te organiseren. Ben je muzikant, vrijwilliger bij een scouting of jeugdhuis, kroegbaas of run je een cultuur- of poppodium? Stel dan je tuin, café, schuur of zaal open voor een liveoptreden van lokaal talent. Werk als muzikant samen met organisaties en andersom. Samen kun je een fantastische live ervaring creëren.

Meld je activiteit aan op de website en download je gratis campagnemateriaal zoals posters en uitingen voor social media. Gebruik daarbij de hashtag #WLP2022 voor meer publiciteit.  Daarnaast zal er ook verslag gedaan worden op radio en tv van de optredens die georganiseerd worden.

Facebook: @Popinlimburg
Instagram: @deweekvandelimburgsepopmuziek, #WLP2022
Website: www.deweekvandelimburgsepopmuziek.nl

 

 

NOOT VOOR DE REDACTIE

Wilt/kunt u nou niet een eigen concert creëren, maar wilt u ons wel helpen of anderen aansporen om iets te ondernemen? Dat kan! Wij, L1 en Pop in Limburg, kunnen uw hulp maar al te goed gebruiken! Wij zouden het erg waarderen als “De Week van de Limburgse Popmuziek” eventueel gedeeld kan worden binnen uw netwerk en/of organisatie. Voor meer beeldmateriaal gaat u naar www.deweekvandelimburgsepopmuziek.nl/downloads/

Pop in Limburg is een door de Provincie Limburg gesubsidieerde koepelorganisatie die zich op een breed terrein inzet voor de ondersteuning en ontwikkeling van de Limburgse popcultuur. Pop in Limburg is partner in het landelijke poporgaan POPNL en het internationale muziekplatform JMI.

Voor meer informatie en beeldmateriaal gaat u naar www.deweekvandelimburgsepopmuziek.nl

Contact: Karin van Solkema, Marketing
+31(0)46 202 1360 | karin@popinlimburg.nl | www.popinlimburg.nl

Gerelateerde artikelen met Organiseer je eigen concert tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht