Nieuws

Op zaterdag 22 april is in Sittard het 10 jarige jubileum van CamielMusic

CamielMusic 10th Anniversary

Het mag worden gevierd: het jubileum van 10 jaar CamielMusic. CamielMusic: dé plek om nieuwe muziek te ontdekken. De website bestaat dit jaar tien jaar en in die tien jaar is er veel gebeurd. Van een eigen gemaakte provisorische plek naar iedere keer meer professionaliteit. Van een enkele bezoeker per dag naar een plek die door heel Nederland bekend is. Hoe je vanuit een passie kan doorgroeien naar iets moois, iets wat je kan noemen: een uit de hand gelopen hobby. Nu is het tijd om dit groots te vieren!

22 april: CamielMusic 10th Anniversary

Op zaterdag 22 april zal in Sittard het heugelijk feit worden gevierd. Dit in de vorm van muziek, live muziek uiteraard. Op vier locaties in de binnenstad zullen welgeteld 12 acts komen te spelen, deze acts hebben allemaal een connectie/geschiedenis met de website. In Proeflokaal ’t Hophuys, Cafe de Hollande, Cafe Dwaas en The Groove zullen een ieder drie optredens hosten. Het event is GRATIS toegankelijk.

Acts

Het is zoals al eerder genoemd een website die ondertussen bekend is door heel Nederland dus is het logisch dat er ook acts zullen komen spelen uit alle windstreken. Van Maastricht tot Venlo, van Utrecht naar Amsterdam, van Nijmegen tot Groningen. In alfabetische volgorde: Barn & Belle – Bongloard – Charlot – Daniel Cane – Dursun – Great Joy – Historian – Ioana Iorgu – Max Poolman – Rhinorino – The Awkward – Wolfbox. Niet alleen uit alle windstreken, ook qua genres gaat het alle kanten op. Precies zoals alles ook te horen is op de website, al 10 jaar lang.

Gevarieerd programma

Om 19.30u zal de aftrap plaatsvinden in Proeflokaal ’t Hophuys met Dursun, een soul/rock zanger. Vervolgens ieder half uur een andere act in de andere deelnemende locaties. Zin in elektro meats dreampop? Dan zorg dat je om 22.00u bij De Hollande bent voor Charlot. Of meer post-punk? Dan speelt om 22.30u Ioana Iorgu in Dwaas, zij zal indruk gaan maken. De laatste band staat om 01.00u gepland in The Groove en dit is Bongloard, een drietal die een goede portie garage/punk zal laten horen.

Op de website is het gehele programma te bekijken. CamielMusic 10th Anniversary | CamielMusic

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht