Nieuws

OOK GEEN EGOPOP IN 2021

De organisatie van EGOpop heeft besloten dat de 13e editie van het EGOpop festival, dat gepland stond voor 14 en 15 mei van dit jaar, niet door zal gaan. In 2020 werd het festival vanwege de coronacrisis al verplaatst naar 2021.

Ondanks dat Nederland op de goede weg is en er enigszins een einde in zicht komt van deze pandemie, is het voor EGOpop dit jaar nog te vroeg. Ook al heeft de overheid nog geen standpunt ingenomen met betrekking tot (geplande) evenementen, toch is Stichting EGOpop van mening om nu een beslissing te nemen.

Er moet nu een keuze gemaakt worden: óf volop van start gaan met de voorbereidingen, óf het festival verplaatsen naar 2022. Vanwege de onzekere tijden, alsmede het feit dat de voorbereidingen niet op een normale manier gedaan kunnen worden, heeft de organisatie de keuze gemaakt om EGOpop in 2022 te organiseren.

Mocht er al iets mogelijk zijn op het gebied van uitgaan, dan zijn we als EGOpop van mening dat de mensen beter eerst de reguliere horeca en andere bedrijven weer gaan opzoeken. Die moeten er immers van leven en hebben hun vaste kosten van personeel en dergelijke. Zij hebben hun inkomsten al voor lange tijd moeten missen. Voor alle leden van de organisatie is EGOpop een hobby. Dit realiseren we ons terdege, daarom willen we de lokale horeca niet voor de voeten lopen.

Stichting EGOpop gaat met alle betrokken partijen in contact om, net als vorig jaar, tot een goede oplossing te komen voor iedereen. De 13e editie staat vooralsnog gepland op 27 en 28 mei 2022.

Stichting EGOpop hoopt dat deze moeilijke tijd snel tot een einde zal komen voor iedereen en hopelijk zien we elkaar dan ergens in de lokale horeca en op EGOpop in 2022. Blijf gezond!

Gerelateerde artikelen met OOK GEEN EGOPOP IN 2021

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht