Nieuws

Ontwerpwedstrijd voor Vriendenshirt Zomerparkfeest Thema: ‘Verwacht niets!’

Kun jij vriendschap van Zomerparkfeest vangen in een ontwerp en lijkt het jou tof om hiermee prominent op het exclusieve Vriendenshirt te staan? Dan is de ontwerpwedstrijd voor het Vriendenshirt 2018 iets voor jou. Schrijf je in en doe mee!

Uitgedaagd
De Vrienden van Zomerparkfeest schrijven een ontwerpwedstrijd uit voor het felbegeerde Vriendenshirt dat wordt uitgedeeld aan alle trouwe Vrienden van het festival. Kunstenaars, ontwerpers en creatievelingen uit de hele regio worden uitgedaagd om het ontwerp van het Vriendenshirt voor komende editie te ontwerpen.
Het thema voor de ontwerpwedstrijd is ‘Verwacht niets’. Wij verwachten niets, maar hopen wel iets heel moois te krijgen van jou. Verras ons met je inzending!
Dien je ontwerp met je creatieve verhaal voor 13 april 2020 in bij de vriendencommissie van Zomerparkfeest.

   
Winnares met ontwerp 2019

Ambassadeurs
Zomerparkfeest heeft een groeiende groep van meer dan tweeduizend Vrienden die het festival in hun hart gesloten hebben. Dit zijn trouwe bezoekers en ambassadeurs die Zomerparkfeest ondersteunen met een vaste bijdrage. Onze Vrienden maken het verschil. De Vrienden tonen tijdens het festival hun betrokkenheid en vriendschap en zijn onder meer te herkennen aan het unieke Vriendenshirt. De Vrienden worden door Zomerparkfeest getrakteerd op speciale vriendenacties tijdens en rondom het festival. Een wederzijdse hartverwarmende Vriendschap.

Krijg je al inspiratie en wil je meedoen met de ontwerpwedstrijd voor dit bijzondere Vriendenshirt; kijk dan snel voor de wedstrijdvoorwaarden en criteria op www.zomerparkfeest.nl/vrienden. De vriendencommissie is nu al razend benieuwd naar je ontwerp. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met vrienden@zomerparkfeest.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht