Nieuws

Ontdek je talent tijdens de Open Dag Cursus van de ECI cultuurfabriek

Op zondag 15 september zet de ECI cultuurfabriek de deuren van haar cursusafdeling open. Van 14:00 uur tot 17:00 uur kun je proeven van alle disciplines uit ons cursusaanbod: beeldende kunst, muziek en theater. Heb je altijd al op een trombone willen spelen? Probeer het uit en geef een knalconcert. Ga je liever op zoek naar de Picasso in jezelf? Grijp dan een schilderskwast en leef je uit. Of ben jij misschien de onontdekte Leonardo Dicaprio? Bestorm dan het podium en perform als een echte acteur of actrice. Deze zondag kan het allemaal!

Middels verschillende korte workshops kan iedereen deze middag zijn of haar talent ontdekken. Zo zijn de werkateliers van de beeldende kunstlokalen opengesteld, kunnen er verschillende instrumenten bespeeld worden en kun je in de theaterzaal je verbogen acteertalent ontdekken tijdens een toneelworkshop.

Naast de workshops vinden er ook bruisende optredens plaats. Zo is het theatercafé verovert door singer-songwriter Eva van Manen als onderdeel van Popronde Roermond en word je bij binnenkomst feestelijk onthaald door prachtige harpmuziek. De deuren van de theaterzaal openen met de voorstelling ‘ZUS’ van Theaterschool LuidZuid, ECI’s eigen Theaterschool.

Wees welkom en ontdek je talent in de wondere wereld van cultuur! Meer informatie vind je op www.ecicultuurfabriek.nl/open-dag-cursus.

Gerelateerde artikelen met Ontdek je talent tijdens de Open Dag Cursus van de ECI cultuurfabriek

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht