Nieuws

Online radiostation TrapLab Radio trekt de provincie in

Uitzendingen in Heerlen in samenwerking met Nieuwe Nor

TrapLab Radio, het online radiostation voor elektronische muziek van Poppo-dium Grenswerk, gaat de provincie in. In samenwerking met Nieuwe Nor brengt TrapLab Radio vier live-uitzendingen naar Heerlen. De kick-off vindt plaats op 20 september, gevolgd door uitzendingen op 11 oktober, 22 november en 20 december.

Nieuwe Nor, gelegen in het hart van Heerlen, staat bekend om haar diverse en inno-vatieve programmering. Het podium is een culturele hotspot in de regio Parkstad en speelt een cruciale rol in de bevordering van pop en dance cultuur in Zuid-Limburg. Met deze samenwerking zetten TrapLab Radio, Grenswerk en Nieuwe Nor haar am-bities van het ondersteunen van lokaal en regionaal talent voort.

“De missie van TrapLab sluit perfect aan bij de ambities die wij als Nieuwe Nor nastreven en we kijken er naar uit om nog meer regionaal (dj) talent een platform te bieden.” – Brent Bemelen, Nieuwe Nor

Over TrapLab Radio:

TrapLab Radio is een online radiostation dat zich richt op elektronische muziek. On-langs is TrapLab uitgebreid met extra uitzendingen die (oldskool) hiphop, soul en meer aanverwante genres omvatten. De studio van TrapLab Radio is gevestigd in Poppodium Grenswerk in Venlo. Hoewel de focus oorspronkelijk op de regio Venlo lag, heeft TrapLab Radio de ambitie om de electronische muziek- en kunstscene in de hele provincie Limburg en daarbuiten te versterken. TrapLab Radio zendt live uit via een livestream www.traplabradio.nl en alle uitzendin-gen zijn terug te luisteren op SoundCloud. Daarnaast is TrapLab Radio actief op di-verse festivals (zoals onlangs Op Dreef en binnenkort Zomerparkfeest) waar ze be-ginnende artiesten een podium bieden. Het doel is om zoveel mogelijk regionaal ta-lent een platform te geven en gedragen te worden door de gehele provincie.

“Veel artiesten uit Zuid-Limburg weten TrapLab Radio inmiddels te vinden en door deze stap willen we ons radiostation voor nog meer artiesten uit deze regio en de hele provincie toe-gankelijk maken. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking” – Jelle van Marcke en Lieke Lenders, TrapLab Radio

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht