Nieuws

Oefenbunker krijgt een Funk transplantatie

Donderdag 2 november gaan de voetjes van de vloer in de Oefenbunker. Dan zorgt de formatie Funktransplant in kader van Heerlen Jazzt! voor vette funky beats en coole vibes. De Oefenbunker is gelegen aan de Heerlenseweg 162. Showtime 21 uur. Entree €7 VVK, avondkassa €10.

Funktransplant is zoals de naam al doet vermoeden een grote funk machine. Met hun groovende beats, funky gitaar riffs, slappende baslijnen en soulful vocals zorgen ze voor een enorme energie boost op het podium. Door funk met swingende beats te combineren die zich deels op andere genres begeven zoals dance, house of lounge, maken zij het bijna onmogelijk om nog stil te blijven staan. Als de souldiva’s van de groep, Nicole de Seriere du Bizournet and Lady Mommalicious dan ook nog aanstekelijk beginnen te zingen is er helemaal geen stoppen meer aan.
Funktransplant heeft al diverse wereldwijde releases op haar naam staan, op labels als Homebreaking (can ), Pilot Recordings (us), Timewarp (gr) en Gourmand music (fr), en blijft gestaag doorgaan met het verspreiden van het Funkvirus zowel studiowise als door energieke live performances zoals donderdagavond in de Oefenbunker! Funktransplants eigen DJ Superdeluxxx zal de boel voorafgaand aan het optreden alvast lekker opwarmen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van Funk.

Tickets zijn o.a. online te bestellen via www.oefenbunker.com

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht