Nieuws

Ode aan No Doubt tijdens ‘Undercoversessie’ in Roepaen

Op vrijdag 10 februari aanstaande brengt een gelegenheidsformatie rondom Chris van der Meer (The Originators / Mr. Review) een ode aan No Doubt. De rockband rondom de charismatische zangeres Gwen Stefani scoorde in de jaren ’90 en ’00 grote hits als ‘Just a Girl’, ‘Don’t Speak’ en ‘Hella Good’. De kaartverkoop voor de ‘undercoversessie’ van No Doubt is reeds gestart. Tickets kosten € 9,00 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

No Doubt; wie is er niet mee opgegroeid? De Amerikaanse groep werd in 1986 opgericht in Anaheim en werd vooral bekend door hun mix van ska, funk en rock – waarmee vooral in de jaren negentig grote hits gescoord werd. Zo stond de hit ‘Don’t Speak’ ruim zestien weken op nummer één in de Amerikaanse ‘Billboard Hot 100 Airplay’ chart. Ook in de zeroes was de band rondom zangeres Gwen Stefani erg succesvol.

Het album ‘Rock Steady’ uit 2011 – met daarop de hits ‘Hey Baby’, ‘Hella Good’ en ‘Underneath It All’ leverde meerdere Grammy nominaties op. Na een succesvol solo uitstapje van Gwen Stefani pakte de band in 2012 de draad weer op, en werd het album ‘Push and Shove’ gereleased. Wereldwijd verkocht de band ruim 33 miljoen albums, waarbij vooral het oudere werk bij velen dat welbekende ‘oh ja’-moment doet aanwakkeren.

De kaartverkoop voor het optreden van Darlingside in Roepaen is reeds gestart. Kaarten kosten € 9,00 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Undercoversessies in Roepaen

Wekelijks presenteert Roepaen Podium in Ottersum de zogenaamde ‘undercoversessie’. Tijdens deze concerten brengen bekende Nederlandse muzikanten een ode aan hun idolen. Zo brachten Niels Geusebroek en Bertolf in het voorgaande seizoen nog odes aan Coldplay en Radiohead. Inmiddels zijn de undercoversessies uitgegroeid tot een waar begrip binnen Roepaen, waarbij de zaal van het poppodium wekelijks tot de nok gevuld is. Dit seizoen vinden er onder meer nog undercoversessies met odes aan The Eagles, Depeche Mode, Dire Straties en Muse plaats in Roepaen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht