Nieuws

Ode aan Fleetwood Mac bij Roepaen in Ottersum

Op vrijdag 19 mei staat de Undercoversessie van Roepaen Podium in Ottersum in het teken van Fleetwood Mac. De legendarische Brits-Amerikaanse band rondom Stevie Nicks, Mick Fleetwood en Lindsey Buckingham scoorden in de jaren zeventig en tachtig grote internationale hits met songs als Dreams, Go Your Own Way en Don’t Stop. Tijdens deze undercoversessie brengt een gelegenheidsformatie bestaande uit bekende Nederlandse muzikanten een ode aan hun grote helden. De Fleetwood Mac undercoversessie is onder leiding van Bauke Bakker (Bertolf, Her Majesty). De kaartverkoop is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Met het album Rumours uit 1977 maakte Fleetwood Mac zichzelf onsterfelijk en stonden zij ruim tien weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Het album wordt door velen gezien als de ultieme breakup plaat en staat bij menig in de platenkast. Dat de band ook nu nog razend populair is blijkt wel uit het feit dat zij met ruim negentien singles genoteerd staan in de Top 2000 van NPO Radio 2 en dat de reünie concerten in Ziggo Dome Amsterdam in 2013 en 2016 binnen no-time uitverkocht raakten.

De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart en verloopt erg snel. Reserveer dus snel je tickets via www.roepaen.com.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht