Nieuws

Nu of Nooit voorronde 2 en 3 dit weekend in Venlo & Sittard!

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober a.s. vinden de tweede en derde voorronde van Nu of Nooit plaats. Na een drukbezochte eerste voorronde in Muziekcentrum de Bosuil (Weert) is het nu de beurt aan Poppodium Grenswerk (Venlo) en Poppodium Volt (Sittard). Per voorronde strijden vijf Limburgse acts, onder toeziend oog van publiek en een professionele vakjury, om een plek in de finale. Nu of Nooit is al jaren dé provinciale popwedstrijd van Limburg, met als felbegeerde hoofdprijs een speelplek op Pinkpop. Daarnaast is Nu of Nooit de laatste jaren volop in ontwikkeling, van traditionele wedstrijd tot een talentontwikkelingstraject voor Limburgse muzikanten.


  

Programma voorronde 2 | vrijdag 12 oktober | Poppodium Grenswerk, Venlo:
Deuren: 20:00 uur | Programma: 21:00 – 01:00 uur

New Bliss  Alternatieve Pop/Rock (Tegelen)
Huub Holtman  Alternatieve Rock (Grubbenvorst)
Ismena Goossen  Singer-songwriter (Heerlen)
Vendetta Drive  Hard / Southern Rock, Blues (Horst)
The Dice  Southern Rock (Grubbenvorst)

Programma voorronde 3 | zaterdag 13 oktober | Poppodium Volt, Sittard:
Deuren: 20:00 uur | Programma: 21:00 – 01:00 uur

Secluded  Hiphop (Stein)
Endeavour  Metalcore (Berg aan de Maas)
Mt. Atlas  Stoner/Grunge (Heerlen)
Josh Island  Singer-songwriter (Maastricht)
OOST.  Alternatieve Indie Rock (Maastricht)

Voorverkoop: een ticket voor een voorronde kost € 6,-. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de verschillende poppodia. Mits een voorronde niet is uitverkocht, is er tijdens het evenement ook een dagkassa. De act met het meeste publiek tijdens de voorrondes, wint  € 1000,- om te investeren in zijn/haar muzikale act/band. Fans van een deelnemer kunnen bij aankomst bij een voorronde hun stem uitbrengen om zijn/haar favoriet te steunen.

Prijzen: Aan het eind van iedere voorronde worden een ‘muzikant van de avond’ en een ‘boeking van de avond’ uitgeroepen. De muzikant van de avond ontvangt een goed gevulde goodiebag met leuke stimuleringsprijzen. De boeking van de avond wordt door het betreffende podium in de toekomst geboekt voor een show. Alle finalisten winnen een fotoshoot van een professionele popfotograaf en maken kans op podiumplekken op diverse Limburgse popfestivals (o.a. Bevrijdingsfestival Limburg, Mama’s Pride, Pop On Top). De winnaar van de finale krijgt een podiumplek op o.a. Pinkpop 2019, DVERS 2019 en wordt automatisch geselecteerd voor De Grote Prijs Van Nederland. Verder krijgt de winnaar professionele coaching en technische begeleiding in het voortraject naar het Pinkpop festival en budget voor een studio opname.

 

Voor meer info over de voorrondes, of voor het kopen van tickets: bezoek de facebook events via https://www.facebook.com/popinlimburg/!

 

Gerelateerde artikelen met Nu of Nooit voorronde 2 en 3 dit weekend in Venlo & Sittard!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht