Nieuws

Dit weekend Nu Of Nooit Voorronde 2 En 3 in Venlo en Weert!

 

Op vrijdag 11 en zondag 13 oktober vinden de tweede en derde voorronde van Nu of Nooit plaats. Tijdens de eerste voorronde in Poppodium Volt hebben ruim 250 gasten gezien hoe Hoagy verkozen is tot boeking van de avond en Joey Wojick verkozen is tot muzikant van de avond. En nu is het de beurt aan Poppodium Grenswerk (Venlo) en Muziekcentrum de Bosuil (Weert). Per voorronde strijden vijf Limburgse acts, onder toeziend oog van publiek en een professionele jury, om een plek in de finale. Nu of Nooit is al jaren dé provinciale popwedstrijd van Limburg, met als felbegeerde hoofdprijs een podiumplaats op Pinkpop 2020!

Voorverkoop
Een ticket voor een voorronde kost € 6,- in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de verschillende poppodia. Mits een voorronde niet is uitverkocht, is er tijdens het evenement ook een dagkassa. De act met het meeste publiek tijdens de voorrondes, wint  € 1000,- om te investeren in zijn/haar muzikale act. Fans van een deelnemer kunnen bij aankomst bij een voorronde hun stem uitbrengen om zijn/haar favoriet te steunen.

Prijzen
Aan het eind van iedere voorronde worden een ‘Muzikant van de dag’ en een ‘Boeking van de dag’ uitgeroepen. De Muzikant van de dag ontvangt een goed gevulde goodiebag met leuke stimuleringsprijzen. De Boeking van de avond wordt door het betreffende podium in de toekomst geboekt voor een show. De winnaar van de finale krijgt een podiumplek op Pinkpop 2020! Verder krijgt de winnaar professionele coaching en technische begeleiding in het voortraject naar het Pinkpop festival en budget voor een studio opname.
De finalisten worden pas gekozen na de vijfde voorronde op 25 oktober 2019.

Voorronde 2 | vrijdag 11 oktober | Poppodium Grenswerk, Venlo:
Deuren open: 20:00 uur | Programma: 21:00 – 01:00 uur

Noah’s Orc Rock (Horst)
Prozac Nation Alternative Rock (Haelen)
Ron Verkoulen singer-songwriter (Posterholt)
SPOONFED Rock (Heerlen)
Vincent van Reen singer-songwriter (Venlo)

 

Voorronde 3 | zondag 13 oktober | Muziekcentrum de Bosuil, Weert:
Deuren open: 13:00 uur | Programma: 14:00 – 18:00 uur

Jerry Husk Rock (Weert)
Landhive Rock (Geleen)
New Bliss Pop/Rock (Venlo)
Puyn Rappunk/Metal (Weert)
Vanilla Fuzz Indie Rock/Pop (Roggel)

Voor beide voorrondes zijn nog tickets te verkrijgen! heb jij al een kaartje? zo niet zorg dat je er bij bent want dit wil je niet missen!

 

Gerelateerde artikelen met Dit weekend Nu Of Nooit Voorronde 2 En 3 in Venlo en Weert!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht