Nieuws

Nu of Nooit 2019 gaat zaterdag van start in Poppodium Volt!

Op zaterdag 5 oktober a.s. organiseert Pop in Limburg de eerste voorronde van Nu of Nooit in Poppodium Volt. Vijfentwintig acts uit Limburg strijden, verspreid over vijf voorrondes, om een plek in de finale en om die felbegeerde plek op Pinkpop 2020. In de afgelopen weken zijn de acts middels coaching dagen klaargestoomd voor de voorrondes die verspreid over deze maand plaatsvinden. Zaterdag, tijdens de eerste voorronde in Poppodium Volt, gaan de deuren open om 20.00 uur en de eerste act zal om 21.00 uur zijn muzikale kunsten laten horen. Tickets zijn voor 6,- verkrijgbaar via Poppodium Volt en via het facebookevent!

 

Op donderdag 29 augustus maakten vijf oud-winnaars van Nu of Nooit de geselecteerde acts bekend door middel van vlogs. Uit tientallen aanmeldingen vanuit de gehele provincie werden de vijfentwintig beste acts geselecteerd voor Nu of Nooit 2019. De acts hebben op zakelijk en muzikaal gebied skills meegekregen, middels twee coaching dagen voorafgaand aan de voorrondes. Deze vonden plaats in Poppodium Grenswerk en Conservatorium Maastricht. Nu zullen de vijfentwintig acts de hele maand oktober, verspreid over vijf voorrondes, optreden bij één van de vijf podia verspreid over heel Limburg:

Onze professionele jury, die wij morgen bekend zullen maken, zal tijdens de voorrondes met een kritische blik kijken en luisteren naar de optredens. Tijdens de laatste voorronde, in de Nieuw Nor, zullen zij de vijf finalisten bekend maken. De finale vindt plaats op zondag 8 december 2019 in de Muziekgieterij te Maastricht.

De volgende acts treden op tijdens de eerste voorronde van Nu of Nooit:

Endeavour Metalcore (Stein)
Hoagy Ft. Hiphop (Born)
Capibara Alternative (Urmond)
FØNKL Hiphop (Geleen)
Newborn Lunatics Hardcore, metal, grunge (Maastricht)

Hou jezelf op de hoogte van Nu of Nooit via de socialmediakanalen van Pop In Limburg en zet jezelf aanwezig via de verschillende facebook events!

 

Gerelateerde artikelen met Nu of Nooit 2019 gaat zaterdag van start in Poppodium Volt!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht