Nieuws

Nothing But Funk lanceert debuut album The Fever Project

Vandaag kondigt de Nederlandse DJ & producer Nothing But Funk met trots de release aanvan zijn langverwachte debuutalbum ‘The Fever Project’. Dit album, een fusie van disco, house en popmuziek, is het resultaat van samenwerkingen met zo’n 25 sessiemuzikanten van over de hele wereld.

Link naar album

Het album bevat samenwerkingen met gerenommeerde artiesten zoals French HornRebellion, bekend van hun werk voor MGMT en Sofi Tukker, en Joe Killington, die eerder samenwerkte met Purple Disco Machine en Armand van Helden. Ook Londonse vocalist MaxTuohy, Gregers uit Denemarken en Jordan Astra uit Nieuw-Zeeland leverden hun bijdrage aan dit project.

Nothing But Funk haalt inspiratie uit een breed scala aan invloeden, waaronder het werk van Jamiroquai, Purple Disco Machine, The Knocks, Kylie Monique of zelfs Dua Lipa. Afgelopen maanden testte hij al regelmatig zijn eigen nummers uit op de populaire Disco Tropicana-avonden, waarmee hij de afgelopen periode optrad op locaties zoals Paradiso, Paaspop, Dance Valley en Solar.

Eerder uitgebrachte singles van ‘The Fever Project’ zijn met enthousiasme ontvangen en werden geselecteerd voor Spotify’s New Music Friday, Soul ‘N The City, Nu-Disco en Soulful Day editorial playlists. Ook volgde er airplay op NPO2, Qmusic België en NPO1.‘The Fever Project’ is overal digitaal te streamen of te downloaden.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht