Nieuws

Nog twee weken om jouw tuin of podiumtalent aan te melden voor Gluren bij de Buren Venlo

Gluren bij de Buren komt voor de 4e keer naar Venlo op zondag 30 juni. Door de hele gemeente vind je podiumkunsten in tuinen, van Belfeld tot Arcen. De organisatie zoekt tot en met zondag 12 mei naar enthousiaste hosts en bijzondere acts. Je hebt dus nog maar twee weken om je aan te melden!

Gluren bij de Buren verwelkomt alle soorten podiumkunst. Rappers, dansers, theatergezelschappen, cabaretiers, jazzkwartetten en ook sprekers hebben inmiddels hun weg gevonden naar het aanmeldformulier. Alle acts worden drie keer een half uur opgevoerd tussen 13 en 18 uur, telkens voor een nieuw publiek.

Tuinen van alle formaten kunnen aangemeld worden. Singer-songwriters spelen in postzegeltuintjes, grote koren treden op in riante binnentuinen. Gluren bij de Buren is een laagdrempelige manier om je buren beter te leren kennen en een podium te bieden aan lokaal talent.

In Venlo zijn al veel tuinen aangemeld. We zijn echter nog hard op zoek naar toffe acts! Voor muzikanten stelt Poppodium Grenswerk één gratis tijdblok beschikbaar in de repetitieruimtes voor alle acts die zich aanmelden voor Gluren bij de Buren. (Vraag naar de voorwaarden)

Het programma van het festival wordt eind mei bekendgemaakt. Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne, in samenwerking met Poppodium Grenswerk, Co. de Cultuurontwikkelaar en Buurten met Talent. Het evenement vindt plaats op zondag 30 juni tussen 13 en 18 uur en aanmelden kan tot en met zondag 12 mei via
www.glurenbijdeburen.nl

Foto’s : Kai Zwaferink & Mel Boas

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht