Nieuws

Nieuwe theatertour Jodymoon

Het Maastrichtse singer-songwriter duo JODYMOON tourt dit seizoen langs de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘All is waiting’. Zangeres Digna Janssen en gitarist/multi-instrumentalist Johan Smeets spelen hun sfeervolle combinatie van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots op zaterdag 24 maart in Roermond (ECI Cultuurfabriek) en op vrijdag 6 april in Heerlen (Parkstad Limburg Theaters). 

Samen met celliste Marie-José Didderen en violiste Annelieke Marsselje nemen Johan en Digna hun publiek mee in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Digna en Johan zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt. Digna en Johan weten een mooi evenwicht te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance.

Met een nieuw album in de maak, zal Jodymoon naast bestaand materiaal vast ook al enkele nieuwe nummers laten horen.

“Prachtige singer-songwritermuziek met liedjes die onder je huid gaan zitten”,
‘’Een eigentijdse voorstelling waarin de liefde voor muziek naar voren komt”,
“prachtige liedjes die waanzinnig mooi worden ingekleurd door de strijkers”
“Een album dat op alle denkbare plekken een ereplaats verdient”.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (2008). De band trad op in onder meer Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Wende, Damien Jurado en Tom McRae. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony & the Johnsons, Yoko Ono etc.). Hun meest recente album ‘All is Waiting’ werd ook in Duitsland uitgebracht, waar de band ondertussen ook regelmatig optreedt.

Luister alvast naar  ‘The Long Way Round’ en Hitchhike Overdrive

Gerelateerde artikelen met Nieuwe theatertour Jodymoon

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht