Nieuws

Nieuwe single Nicky Monreau met bassist Volumia! en Het Goede Doel

Op maandag 10 december komt de nieuwe single uit van de Limburgse singer-songwriter Nicky Monreau: Peace of Mind. Een sferische song over een verloren liefde.

Nicky Monreau (de artiestennaam van Monique Demarteau) schreef de song met Richard Ritterbeeks, de basgitarist van onder andere Volumia! en Het Goede Doel. Ritterbeeks nam tevens de productie voor zijn rekening. ,,We speelden bij toeval eens samen en hadden toen direct een geweldige muzikale klik. Daarom is het niet meer dan logisch dat we onze krachten hebben gebundeld. De samenwerking op Peace of Mind smaakt zeker naar meer en gaat hopelijk snel nog een vervolg krijgen”, aldus Nicky Monreau.

Peace of Mind is trouwens al de tweede single dit jaar waarop Nicky Monreau te horen is.  Enkele maanden geleden verscheen het lied Tegen Beter Weten In van zanger-liedjeschrijver en presentator Henk Westbroek (inderdaad: die van Het Goede Doel) waarop de Limburgse zangeres de backing vocals verzorgt.

Vanaf medio december is de song ook beschikbaar op iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal en alle andere online streaming platforms. De Official Music Video is vanaf vandaag te zien op YouTube.

Gerelateerde artikelen met Nieuwe single Nicky Monreau met bassist Volumia! en Het Goede Doel

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht