Nieuws

Nieuwe Single ‘Durrepsfigure’ van Sjeng, Sjer & de Sjele

Een ontroerende herinnering aan overleden dorpsbewoners.

Mheer, 31 augustus 2023 — Op 17 september 2023, tijdens de septemberkermis in Mheer, brengt het Limburgse kwartet Sjeng, Sjer & de Sjele hun nieuwste single ‘Durrepsfigure’ uit. Dit aangrijpende nummer, geschreven in het lokale dialect, eert de herinneringen aan overleden dorpsbewoners en is tot stand gekomen in samenwerking met Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer.

‘Durrepsfigure’ is een nummer dat diepgeworteld is in de gemeenschap van Mheer. Met gevoelige en poëtische teksten weet het kwartet de herinneringen aan degenen die niet meer onder ons zijn, levend te houden. Het prachtige arrangement van de harmonie van Mheer voegt een extra laag toe aan het nummer, en verbindt de muzikale traditie van het dorp met een eigentijdse en hartverwarmende boodschap.

De release van ‘Durrepsfigure’ zal plaatsvinden tijdens de septemberkermis in Mheer, een evenement dat al generaties lang het dorp bij elkaar brengt en de trots en saamhorigheid van de lokale gemeenschap viert. Het kwartet zal live optreden tijdens de kermis, waar ze het nieuwe nummer ten gehore zullen brengen te midden van vrienden, familie en dorpsgenoten. Bezoekers hebben de gelegenheid om een tastbaar aandenken mee naar huis te nemen, aangezien de nieuwe single, samen met de bonus track ‘Daag en Aovend’, verkrijgbaar zal zijn op CD.

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn bij het live optreden, vanaf 6 oktober zal ‘Durrepsfigure’ beschikbaar zijn op alle belangrijke streamingplatforms. Zie de Instagram, Facebook of Youtube pagina’s.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht