Nieuws

Nieuwe Nor introduceert clubkaart

Poppodium Nieuwe Nor introduceert de Nieuwe Nor Clubkaart. Voor 60 euro per jaar krijgt een kaarthouder toegang tot minimaal 30 concerten in 2024. Daarnaast zijn er een aantal extra’s, zoals een speciale clubkaarthouders-avond en nieuwsbrief met korting op concerten bij de buren.

De concerten waarvoor de clubkaart geldt vinden voornamelijk plaats in de kleine zaal, maar de Nieuwe Nor geeft ook een aantal clubkaart-plekken bij grote shows weg, ook als deze op het punt van uitverkopen staan, zoals het concert van de Britse band Only The Poets op 29 maart. Er geldt echter wel: uitverkocht is uitverkocht voor iedereen, ook kaarthouders. Andere grote zaal-concerten waarvoor de kaart in de eerste helft van 2024 geldt zijn DelainPussy Riot en Kraak & Smaak. Voor het komende jaar zijn er maximaal 200 clubkaarten beschikbaar.

“Het is sinds onze heropening een wens om een clubkaart voor concerten aan te bieden,” aldus Hoofd Programmering & Marketing Kees van den Berg. “Het is een kaart voor de avontuurlijke concertbezoeker, waarmee je meerdere keren per maand gemakkelijk binnenloopt, ook als je een artiest (nog) niet kent. Na 4 à 5 concerten heb je de kosten van de clubkaart eruit en kun je je de rest van het jaar laten verrassen.”

Naast de genoemde concerten ontvangen de clubkaarthouders maandelijks een speciale nieuwsbrief met daarin informatie over de clubkaart-shows, maar ook kortingen op concerten bij collega-organisaties. Ook is er twee keer per jaar een borrel van de programmeurs met alle kaarthouders en worden zij als ambassadeurs bij de organisatie en programmering betrokken.

Wie vóór woensdag 20 december de kaart bestelt, profiteert dit jaar al van vier extra concerten en mag gratis naar Jack Jarryd, Lotte Walda, Stones Sessions en Pene Corrida in de laatste twee weken van het jaar.

In de eerste helft van 2024 kunnen clubkaarthouder o.a. naar Only The Poets, Delain, Pussy Riot, Kraak & Smaak, Oproer, Coffin Feeder, Ploegendienst, Kingfisher Sky plays Kate Bush, Jiri11, Hatesphere, Rafting Goods, Crouch, Zimmerman, Bumble B. Boy, Doodseskader, Noémie Wolfs en Booch? Binnen.

De clubkaart is vanaf nu te bestellen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht