Nieuws

Nieuwe clubtour Racoon brengt Zeeuwse band naar LIMBURGzaal Heerlen

Racoon gaat in maart en april op tour langs de Nederlandse clubs. Natuurlijk komt de populaire Nederlandse band ook weer naar Heerlen op donderdag 20 april voor een geweldig optreden in de LIMBURGzaal. De Zeeuwse band komt in het voorjaar ook met een nieuwe EP.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tour langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor het concert in de LIMBURGzaal op donderdag 20 april 2017 start aanstaande zaterdag 4 februari om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.plt.nl.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht