Nieuws

Nederlandse band Lesoir wordt uitgenodigd voor een opnamesessie in de studio van Peter Gabriel en Brian Eno

Aansluitend op hun eerste Balkan tour is de Maastrichtse band uitgenodigd voor een tweedaagse studio sessie in MC Pavarotti, Mostar, Bosnië-Herzegovina.

28 april a.s. vertrekt Lesoir voor een zestal shows in Servië en Bosnië Herzegovina. Deze tour is niet onopgemerkt gebleven en MC Pavarotti heeft de band uitgenodigd om na hun show in Srebrenica af te zakken naar Mostar, om daar in het weekend van 5 en 6 mei een exclusieve opname sessie te doen in de wereldberoemde MC Pavarotti studio.

Het Pavarotti Muziek Centrum is opgericht in Mostar op 21 december 1997, op initiatief van War Child UK, belangeloos ondersteund door Luciano Pavarotti, Brian Eno, U2 en vele andere beroemdheden. Het doel was om in het naoorlogse Bosnië-Herzegovina alle inwoners van Mostar en omgeving door middel van muziek te verbinden, ongeacht hun (religieuze) achtergrond. De studio van MC Pavarotti is ontworpen door Brian Eno en Peter Gabriel en biedt professionele opname mogelijkheden voor gevorderde artiesten en aanstormend talent.

“We are very delighted to have the Dutch progrockers Lesoir in our studio at the MC Pavarotti” zegt Managing Director Elvedin Nezirovic.

17 november 2017 bracht Lesoir haar vierde langspeler Latitude wereldwijd uit via het kwaliteitslabel GOAM/Soulfood.

Lesoir Balkan Tour 2018:
29.04 Elektropionir – Belgrade
01.05 KC Ummus – Kragujevac
02.05 Feedback – Nis
03.05 CK13 – Novi Sad
04.05 Pivnica – Srebrenica
05.05 MC Pavarotti – Mostar

Meer informatie over de band lesoir: www.lesoirmusic.com
Meer informatie over de balkan tour: www.facebook.com/lesoir.band
Meer informatie over de studio: http://www.mcpavarotti.com/studio_eng.htm
Meer informatie over Kosmonaut Agency: https://www.facebook.com/kosmonautbooking/

Gerelateerde artikelen met Nederlandse band Lesoir wordt uitgenodigd voor een opnamesessie in de studio van Peter Gabriel en Brian Eno

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht