Nieuws

Na een heftige zomer komt de Limburgse Thomas Geelens met persoonlijkste song ooit

Op 29 september komt de nieuwste single van Thomas Geelens uit. Het nummer met de titel ‘You Won’ beschrijft het pijnlijke einde van een ongezonde liefdesrelatie. De song biedt een krachtige boodschap, verpakt in een gevoelige pop ballad.

Voor Thomas is de zomer van 2023 met recht een roerige tijd te noemen. De Maastrichtse zanger verloor een vriend bij een ongeluk, zijn relatie klapte op de meeste onverwachte wijze, en door de nare nasleep van die breuk raakte hij nog een goede vriend kwijt. ‘You Won.’ is het creatieve resultaat van deze heftige periode. Thomas: “Na één van de meest heftige zomers van mijn leven, komt één van mijn meest persoonlijke nummers ooit uit.” De zanger verloor deze zomer drie belangrijke mensen in zijn leven, allemaal op een andere manier.

‘You Won.’ beschrijft de mentale spelletjes die gespeeld kunnen worden tijdens en na een schadelijke relatie op een voor velen pijnlijk herkenbare wijze. Toch is de song vooral een boodschap van hoop en een nieuw begin. Twee weken na de release op 29 september komt tevens een kunstzinnige lyric video uit.

Gemma Severens, een goede vriendin die Thomas begin dit jaar leerde kennen via zijn zangleraar is co-writer en co-producer van de song. Zij neemt tevens de magische harmonieën in de opname voor haar rekening. Erik Steegh verzorgt de basgitaar en de mix & master van de song komt van de Limburgse producer Rowan Smeets (o.a. Flemming, Gers Pardoel, Miss Montreal).

Thomas Geelens behaalde eerder al zo’n 25 miljoen streams op Spotify en heeft ruim 300.000 maandelijkse luisteraars.

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht