Nieuws

Na drie jaar eindelijk weer muziek aan de Maas

Graag willen we iedereen uitnodigen die al één keer (of meerdere keren) op Conincx Pop is geweest. Als iedereen hiervan weer komt weten we zeker dat Conincx Pop weer op de kaart staat na twee jaar noodgedwongen afwezigheid. Ben je nog nooit geweest? Dan is dit je kans om eens te komen ervaren wat Conincx Pop is. Een keer geweest, dan kom je vakere terug; dat horen we gelukkig met grote regelmaat. Zaterdag 2 juli a.s. is het maar liefst 3 jaar geleden dat de laatste editie aan de Maas in Elsloo heeft plaatsgevonden. Alle resterende dagen tot aan zaterdag 2 juli zetten we alle zeilen bij om het festival weer mogelijk te maken, zoals jullie dat van ons kennen. Het nieuwe normaal is echt anders dan het oude normaal. Jullie aanwezigheid hebben we hard nodig om een ‘doorstart’ weer goed te kunnen maken!

Op zaterdag 2 juli zullen we iedereen laten horen dat we er nog zijn en dat met, geen bekende maar, verrassende acts die jullie van ons gewend zijn!  Bijna alle 8 acts zijn met ons ‘meeverhuisd’ van 2020 naar 2022 en staan te popelen om hun kunsten ten gehore te brengen.

Programma 2022

Tussen 14:00 en 01:00 uur worden jullie getrakteerd op een stevig programma, jullie zullen weten dat we er nog zijn!. Toch zit er ook af en toe een minder hardere parel ertussen; kom allemaal en laat je verrassen!

14:00 doors open
14:30 – 15:00         Hence The Bravery (LB)
15:25 – 16:25         Speedmobile (NL)
16:50 – 17:40         Subterranean Street Society (DK/NL)
18:05 – 18:55         Black Leather Jacket (BE)
19:20 – 20:20         Putan Club (IT/FR)
20:45 – 21:45         Hazmat Modine (US)
22:10 – 23:10         The Vintage Caravan (IS)
23:35 – 00:35         Goe Vur In Den Otto (BE)
01:00 curfew.

Laten we er verder niet teveel woorden aan vuil maken; we zien jullie weer allemaal graag op zaterdag 2 juli aan de Maas in Elsloo!

LET OP! – Conincx Pop App
Sinds kort hebben we een Conincx Pop App voor op je mobiele telefoon, ga naar de Google Play Store (Android) of Apple App (iPhone), zoek naar Conincx Pop en downloaden maar. Via de App ben en blijf je op de hoogte van alle (laatste) nieuws van Conincx Pop. Zo hoef je niets meer te missen.

Ook voor meer informatie volg je ons via onze website:  www.conincxpop.nl, FB https://www.facebook.com/ConincxPop en Insta: https://www.instagram.com/conincxpop/

 

Gerelateerde artikelen met Na drie jaar eindelijk weer muziek aan de Maas

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht