Nieuws

My Baby terug in Grenswerk

Derde act voor feestweekend Vijf jaar Grenswerk!

De hypnotiserende blues/dance-band My Baby staat vrijdag 18 oktober in Grenswerk in Venlo. Het optreden van My Baby is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. Eerder werden al concerten van Navarone (inmiddels uitverkocht) en Fischer-Z (50% uitverkocht) al aangekondigd.  De kaartverkoop voor het concert van My Baby start aanstaande donderdag om 11:00 via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

My Baby wist Grenswerk in 2016 en 2017 ook al uit te verkopen. Ook stond de band in 2017 op Zomerparkfeest. My Baby maakt een roots-gedreven hypnotiserende mix van blues en dance. Het is een geluid dat sterk wordt beïnvloed door gospel en blues vermengd met oude folk-melodieën. Daaraan toegevoegd is de rauwheid van de jaren zeventig funk, Afrikaanse woestijn blues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik van computers of samples. Een live band pur sang My Bay speelde eerder al op gerenommeerde festivals zoals Glastonbury (UK), Isle of Wight (UK), Sziget (HU), Fusion (DE), Exit (RS), Lowlands en Pinkpop.

In oktober bestaat Poppodium Grenswerk in Venlo vijf jaar. Het was de Belgische singer/songwriter Milow die op 17 oktober 2014 het allereerste optreden in Grenswerk gaf. Inmiddels heeft Grenswerk meer dan 1000 activiteiten georganiseerd. Het Venlose poppodium viert het vijfjarig bestaan uitgebreid in datzelfde weekend, maar dan exact vijf jaar later.

 

Gerelateerde artikelen met My Baby terug in Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht