Nieuws

My Baby keert terug naar Grenswerk

De Amsterdamse band My Baby speelt op vrijdag 1 december in Grenswerk. Vorig jaar speelde de band ook al in Venlo, zowel in Grenswerk als op het Zomerparkfeest. Een aantal dagen geleden stond de band nog op Pinkpop. Tickets zijn meteen in de verkoop via www.grenswerk.nl en de voorverkooppunten.

Het broeder en zuster-duo Sheik en Cato van Dyck en de Nieuw Zeelandse gitarist Daniel Johnston zijn de laatste 3 jaar hard aan het werk. Ze zijn een graag geziene gast op de Nederlandse festivals met dit jaar naast 3x Bevrijdingsfestival o.a. Pinkpop, Ribs n’ Blues en Down The Rabbit Hole op het programma. Met hun derde album ‘’Prehistoric Rhytym’’ op zak gaan ze op tour door het land. My Baby zal daarnaast in 2017 terugkeren naar Glastonbury waar ze in 2015 al geschiedenis schreven door maar liefst zes keer op te treden. My Baby is tevens de eerste Nederlandse band die op de mainstage van het festival op Ilse of Wight is uitgenodigd.

“My Baby neemt jullie mee op een sjamaans beïnvloede muzikale reis. Deze reis is bedoeld om de luisteraars in aanraking te laten komen met een dansbare vorm van muziek die mensen in aanraking brengt met het ontdekken van nieuwe dingen.”

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht