Nieuws

Muziekconferentie No Man’s Land vindt op 1 en 2 december plaats. Live, via ons eigen nieuwe platform

No Man’s Land, de jaarlijkse conferentie voor muzikanten, muziekprofessionals en beleidsmakers in Nederland, keert dit jaar terug met een digitale editie op 1 en 2 decemberDe editie van dit jaar staat in het teken van ‘Het belang van (artistieke) eigenheid’. 

In de afgelopen jaren hebben we zeven prachtige edities van het evenement neergezet. Elke editie werd steeds weer groter en uitgebreider dan die van het jaar ervoor. Vorig jaar mochten we op de 30 programmaonderdelen meer dan 600 bezoekers verwelkomen in TivoliVredenburg.

Dit jaar dus digitaal, wat houdt dat in? Het congres gaat plaatsvinden op een nieuwe website met een livestream. De inspiratiesessies, paneldiscussies, crash courses en expertsessies en meer worden deels vooraf opgenomen. Op de congresdagen wordt er een mix van live sessies en opgenomen sessies gestreamd. Op basis van onderwerp zijn er ook verschillende chats actief. Interactiviteit en contact online is een uitdaging. We zetten in op een aantrekkelijke en toegankelijke omgeving, waarbij er laagdrempelig van allerhande extra informatie gebracht, gehaald en gedeeld kan worden.

De editie van dit jaar van No Man’s Land zet ons op het digitale spoor. Een spoor waarvan we al langer de wens hebben deze te ontwikkelen en toe te voegen aan ons programma en de projecten. Een structureel aanwezig en online platform, dat informatie mooi organiseert en samenvat en toegankelijk maakt voor bestaande én nieuwe doelgroepen.

Het platform zal geregeld actief worden als de online omgeving voor onze fysieke evenementen, die eraan verbonden worden. Kennis en netwerk worden effectiever en bovenal flexibeler geactiveerd. We zien de kracht van het online en offline samenbrengen en verspreiden van content.

Op dinsdag 1 december en woensdag 2 december ben je van harte welkom bij de online conferentie: zet de data dus vast in je agenda!

In de komende weken zal je meer te horen krijgen over de nieuwe website, ticketverkoop, het programma, en hoe je als artiest kan deelnemen aan de conferentie.

Op de hoogte blijven van No Man’s Land 2020? 
Volg De Coöperatie op 
InstagramFacebook en mis geen enkele update!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht