Nieuws

Music & Business sessie 2: Master je marketing

Op Zondag 17 Mei vind de tweede sessie van “Music & Business” plaats.

Wegens de omstandigheden gaan we de eerste paar sessies online aanbieden! Dat betekent dus dat je gratis mee kunt doen vanaf je eigen woonkamer.  Tijdens de tweede masterclass, in de vorm van een panel, Wordt alles besproken binnen het onderwerp: ‘Master je marketing!’ er wordt gediscussieerd over vragen als:

 • Hoe zorg ik ervoor dat meer mensen mijn muziek horen? Hoe bereik ik die mensen?
 • Welke manieren zijn er allemaal om mijn zichtbaarheid te vergroten?
 • Welke sociale media zijn er en moet ik die allemaal hebben?
 • Wat moet ik posten? Hoe vaak? En wanneer dan ?
 • Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid vergroten?
 • Zijn er ook offline marketing mogelijkheden?
 • Wat kan ik zelf als artiest allemaal doen op het gebied van marketing?
 • Hoe zorg ik er voor dat ik opval tussen alle andere content die er over de hele wereld is?

Panel
Dit panel staat o.l.v. Bas Barnasconi (The Bazzookas, Pinguin Radio)

 • Valérie Grootveld (TRIFECTA)
 • Loek hendrikx ( Tivoli Vredenburg)
 • Anna Nita

Waarom meedoen?
Als muzikant, band dj of producer wil je je muziek het liefst met de wereld delen. Maar als je nog niet zo bekend bent met en/of in de popscene hoe pak je dit dan aan? Mensen worden dagelijks overspoeld met informatie via de sociale media. Deze masterclass leert je alles wat je moet weten over online presence. zodat jij je sociale media kanalen kunt optimaliseren en zult opvallen tussen alle info die er te zien is op facebook, instagram, twitter, youtube, etc.

Locatie en tijd
De workshop zal plaatsvinden op zondag 17 mei van 14:00 uur tot 17:00 uur. Door de omstandigheden rondom het coronavirus hebben we besloten deze workshop online te geven.

We gaan dit doen door middel van het programma Zoom.us. Dit programma is eenvoudig te downloaden via deze link: https://zoom.us/j/747144753?pwd=L1pHY1NKdTJmVnJGVkpSOWVyYzh2UT09

Maar je kunt ook inloggen via internet. Wanneer je je aanmeldt voor de workshop krijg je een mail met een Meeting ID en een wachtwoord. En als je deze invult in het programma, kun je deelnemen aan de workshop.

Deelnemen
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 Mei a.s. via deze link

https://forms.gle/QmFYW74aBHCoLsWe7

Let op: je schrijft je individueel in, niet als act. Dus kom je met vier personen van één act, vul dan alle vier het formulier in!

Vragen stellen
Verder willen we jullie vragen om in de weken vooraf de sessie een filmpje (van ong. 20 á 30 seconden) in te sturen met jullie vragen voor het panel, zodat zij deze voor jullie kunnen beantwoorden. De video’s kunnen worden ingestuurd naar: project@popinlimburg.nl

Over “Music & Business”
In deze 6-delige workshopserie vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessie zijn gratis toegankelijk voor alle popmuzikanten, jong en oud, uit de provincie Limburg.

Gerelateerde artikelen met Music & Business sessie 2: Master je marketing

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht