Nieuws

Music & Business #4: vergroot je fanbase

Op Zondag 20 September vind de vierde sessie van “Music & Business” plaats. Tijdens deze masterclass in de vorm van een workshop, wordt er ingegaan op het onderwerp ‘Vergroot je fanbase’. deze masterclass zal op een ‘coronaproof’-wijze plaatsvinden in Poppodium Grenswerk, Venlo. Wegens de maatregelen zijn er voor deze sessie slechts 50 plekken beschikbaar!

Tijdens deze vierde masterclass, in de vorm van een panel, Wordt alles besproken binnen het onderwerp: ‘Vergroot je fanbase!’ er wordt gediscussieerd over vragen als:
Hoe vind ik mijn fans?
Waar vind ik mijn fans?
Hoe zorg ik ervoor dat er meer publiek naar mijn optredens komt kijken?
Hoe zorg ik ervoor dat ik opval tussen alle andere artiesten?
Hoe onderhoudt ik het contact met mijn bestaande fans?
Hoe kan ik mijn fanbase uitbreiden?
Hoe belangrijk zijn zaken als social-media en streamingsdiensten?

Dit panel staat o.l.v. Bas Barnasconi (The Bazzookas, Pinguin Radio)
Panel:

  • Mirjam Sieben (Onlightning, The Dirty Denims)
  • TBA

Waarom meedoen?
Als muzikant, band dj of producer wil je je muziek het liefst met de wereld delen. Maar als je nog niet zo bekend bent met en/of in de popscene hoe pak je dit dan aan?
Deze masterclass leert je alles over het vinden van je fans tot aan het steeds verder uitbouwen van je fanbase. Door je act duidelijk te laten zien en een goede connectie met je publiek te maken kun je er voor zorgen dat jij opvalt tussen alle anderen. Tijdens deze masterclass leer je van de ervaringsdeskundigen zowel voor als achter de schermen wat je wél en niet moet doen in je zoektocht naar het vergroten van je fanbase.

Locatie en tijd
De sessie vindt plaats op zondag 20 September
Locatie: Poppodium Grenswerk, Venlo
Deuren open 13.30 uur. Aanvang: 14.00 uur. Einde: 16.00 uur.

Deelnemen
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 18 September a.s. via deze link: https://forms.gle/WRLPPYcbaQ7W6GV67

Let op: je schrijft je individueel in, niet als act. Dus kom je met vier personen van één act, vul dan alle vier het formulier in! Er zijn voor deze sessie slechts 50 plekken beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op!

Over “Music & Business”

In deze 6-delige workshopserie vertellen diverse professionals uit de muziekindustrie hoe je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek. De sessie zijn gratis toegankelijk voor alle popmuzikanten, jong en oud, uit de provincie Limburg.

Gerelateerde artikelen met Music & Business #4: vergroot je fanbase

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht