Nieuws

MT ATLAS, OLIVER, GEOFF WYLD EN SOLOMON OP BRUIS 2019!

Muziekgieterij voegt in samenwerking met Pop in Limburg 4 talentvolle acts toe aan het programma van Bruis Maastricht 2019!
 
Nu Of Nooit 2018 winnaar Mt. Atlas combineert Stoner, Grunge en Garagerock met een scheurend emotioneel randje. De songs vertellen een verhaal over het gelijknamige dorp gelegen in het noordelijk halfrond. Het verhaal is duister, mysterieus en onheilspellend, wat zeer zeker terug te horen is in hun sound.
 
OLIVER is een alternatieve pop-/rockband met muzikanten uit Heerlen en Maastricht. Hun nummers zijn dromerig en melodisch en hebben als invloeden muziek van Coldplay, Elbow, Arcade Fire en Radiohead. Intelligente pop met een donker randje: het is muziek die je snel pakt, maar nooit standaard is. Juist hierdoor zetten ze live iets neer dat uniek is. Emotionele nummers waar je je mee gaat identificeren; muziek die raakt.
 
Geoff Wyld is een driekoppige psychedelische indie rock band, ontstaan in het dorp Vaals, in het zuiden van Nederland. Het bijna ín de natuur te wonen, lief te hebben en het maken van inspirerende trips naar onder anderen de Verenigde Staten, Finland en Frankrijk in de zomer van 2018 en inspiratie van bands zoals Tame Impala en The Black Keys hebben geleid tot het maken van onze sound.
 
Solomon is een jonge band uit Maastricht, gevormd rondom de diepe, kenmerkende stem van Koen de Witte. Omlijst door een stuwende ritmesectie, dromerige gitaren en melodieus toetsenspel, neemt Solomon een duik in melancholische wateren. Laat je onderdompelen in pakkende songs met een grootse sound, soms intiem, soms uitgesproken, maar altijd gericht op het licht dat vanaf de oppervlakte naar beneden sijpelt.

Voor meer informatie over Bruis 2019, check het event

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht