Nieuws

Moederdag 2017: Mama’s Pride in Geleen

Nog maar één nachtje slapen en dan is het weer tijd voor hét moederdagfestival Mama’s Pride. De 23e editie heeft een internationaal muzikaal karakter, viert het 50-jarig bestaan van het openluchtfestival en is bedoeld voor jong en oud. Entree is gratis.

Vanwege het succes van eerdere edities begint Mama’s Pride al op zaterdagmiddag in plaats van ’s avonds. Geïnspireerd door Nick Cave en The Black Keys opent de Sittardse band Morgana’s Illusion het festival. Een uur later, om half 5 ’s middags betreedt Hot House and the Horns het podium. Originele Geleense bluesrock. Een uurtje later treedt de Twentse groep The Grand East op met adembenemende rock ‘n roll.

Mama’s Pride belooft het hele weekend goede, verrassende muziek. Met ook Limburgse toppers zoals HAEVN en DeWolff. Maar ook sterke opkomende acts onder wie Tamino en Pink Oculus zijn van de partij.

Bovendien is er ook dit jaar voor de kinderen van alles te doen, is er een ‘silent disco’ en is Kunstbende aanwezig. Ook worden snelbussen ingezet vanuit het station.

De temperaturen zijn hoog voor de tijd van het jaar. De organisatie houdt ook rekening met mogelijke neerslag. Mocht dat nodig zijn, kunnen bezoekers in een grote horecatent schuilen.

Mama’s Pride vindt opnieuw plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen.  Zaterdag 13 mei start het festival om 15:00 uur ’s middags met een ode aan het festivaljaar 1967. De laatste noten van afsluiter GUTS zijn een dag later, op zondag 14 mei, om 23:00 uur te horen. Meer namen en info via de timetable op sociale media en www.mamaspride.nl.

Gerelateerde artikelen met Moederdag 2017: Mama’s Pride in Geleen

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht