Nieuws

‘Mind the GAP’ en Good Company

Zondag 28 april  a.s. zijn de Maastrichtse bands Mind the Gap  en Good Company  vanaf 16.00 uur te beluisteren op het Pesthuystheater, Vijfkoppen 1 in Maastricht.

Poehaloos

Good Company is prettig gezelschap! Zeker als de bandleden u mogen verrassen met hun repertoire van fijne luisterliedjes en eigen composities van de singer-songwriter Wil Nelemans die onlangs nog te bewonderen was in The Voice Senior. Wil bracht het in deze zinderende competitie tot een van de laatste 8 finalisten.De semi-akoestische band onderscheidt zich door de eigenwijze ritmesectie van bas en percussie, de bijzondere samenklank van stemmen en een presentatie zonder opsmuk. Good Company speelt eigen composities en mooie covers van o.a James Taylor, Don McClean, Sheryl Crow, Janis Ian, Norah Jones en vele anderen .

Mind the Gap zijn ervaren muzikanten met semi-akoestische muziek zonder poeha. Vorig jaar maakte de band een Ierland reis met diverse spontane optredens in o.a. typisch Ierse kroegjes, de strandbar in Ballygarrett en op gezellige plekken op straat in Galway. Het repertoire bestaat uit americana-muziek, een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes. Denk daarbij aan namen als Mary Gauthier, Eliza Gilkinson, Richard Thompson, Rhianon Giddens, Wilco en  John Hiatt.

Mind the Gap bestaat uit:
Frans Heijerman: accordeon en mandoline
Willy Schenk: zang, gitaar en mandoline
Jos van Cann: basgitaar
Paul Hertoghs: gitaren

Good Company bestaat uit:
Wil Nelemans: gitaar en zang
Hellen Moes: zang
Aleid van Bommel: piano en zang
Peter Schols: saxofoon en zang
Andrew van Overeem: percussie en zang
Paul Stuiver: Basgitaar

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht