Nieuws

Milli Vanilli op 28 april naar de ECI Cultuurfabriek in Roermond

Ondanks het tragische overlijden van zijn collega en vriend Rob Pilatus, stapt Fab Morvan van het welbekende Milli Vanilli toch weer achter de microfoon. Hij wil de wereld laten zien waarvan hij gemaakt is. Met zijn live band komen klassiekers voorbij als ​Girl You Know It’s True​, ​Baby Don’t Forget My Number ​en ​Blame It On The Rain​, maar ook nieuwe, up-tempo tracks.

We kennen allemaal nog de geweldige hits van Milli Vanilli. De band verkocht meerdere miljoenen platen en is daarmee 6 keer platina gecertificeerd. Helaas sloeg die populariteit om bij de ‘ontmaskering’ van de band in 1990. Ook de ECI Cultuurfabriek merkt op sociale media dat deze geschiedenis nog steeds veel los kan maken bij mensen. Niet al te lang geleden heeft Fab Morvan zichzelf al mogen bewijzen bij Jinek, RTL Koffietijd, Gerard Ekdom en in de grote zaal van Paradiso Amsterdam. Niet de minste dus. En nu is de ECI Cultuurfabriek in Roermond aan de beurt.

Tickets kopen zonder risico
Omdat de programmeurs ervan overtuigd zijn dat je op deze avond van een geweldige artiest kan genieten, bieden zij de mensen in staat een ticket te kopen zonder risico. Is het concert na een half uur niet wat je ervan verwacht had? Dan word je in staat gesteld om je geld aan de receptie terug te vragen.

Lokale voorprogramma’s
Naast Fab Morvan, wil de ECI Cultuurfabriek ook gerenommeerde, Limburgse bands deze avond in de schijnwerpers zetten. Naast het ex-Milli Vanilli lid, zal o.a. de bekende band Funktransplant een weergaloos en groovy optreden verzorgen. Verder wordt de muziek zowel voor, tussen als na de optredens worden verzorgd door de Roermondse DJ Cropy.

Informatie
Een kaartje voor het evenement kost 21 euro in de voorverkoop. Gezellig met vrienden of vriendinnen op stap? Koop dan het aantrekkelijk geprijsde groepsticket voor maar 70 euro. Op vertoon van dit ticket kunnen maximaal vier personen naar binnen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht