Nieuws

MEREL VAN DEN BOOGAARD (MAEV) & U ROCK

MAASTRICHT – Zondag 11 juli a.s. is het podium van het MHEER ROOTS FEATIVAL 2021 in de Harmoniezaal in Mheer vanaf 15.00u voor Merel van den Boogaard (MAEV) en het  Belgisch-Limburgs duo U Rock.

Tickets à 10.99 euro via www.rootsunlimited.nl / www.caféquanten.nl of via https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/DFAA9084FB0A/1

MAEV / Merel

MAEV is de artiestennaam van Merel van den Boogaard, die woont en studeert in Maastricht. “Sinds mijn tiende verken ik mijn muzikale grenzen. Ik zing en begeleid mezelf daarbij op de gitaar of piano. Daarnaast schrijf ik sinds een aantal ook eigen muziek en teksten; alleen, maar ook vaak samen met andere singer-songwriters en producers.” De jonge Maastrichtse heeft de afgelopen jaren ook de nodige podiumervaring opgedaan: “Ik heb deelgenomen aan ‘The Voice Kids’, opgetreden op BRUIS en in de Muziekgieterij en heb ik de derde prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de finale van kunstbende in de Westergasfabriek in Amsterdam.”

U ROCK
U Rock
? U Rock! Het is nieuwe naam waaronder twee doorgewinterde muzikanten, Ivo Degroof en Erik Schuurmans, tegenwoordig (semi-)akoestisch muziek maken. Ivo is van huis uit bassist en won in 1993 met eigen werk in The Cranks de Nu of Nooit prijs in 1993. Later weer overgestapt naar coverbands en daarbij puttend uit de rijke historie van de popmuziek, van populair tot alternatief. Maar begeleidde ook bandjes en muzikanten binnen de Geestelijke Gezondheids Zorg. Speelt nu in If da rojo (eigen werk) en in Told ya Soul (covers). Voor zijn kompaan in U Rock geldt eigenlijk eenzelfde verhaal. Erik Schuurmans begon in 1978 in diverse Belgische coverbands en tussen 1995 en 2008 rond Eindhoven. Daarna volgde de Matchless Blue Bluesband, Texas Ruby en (nu nog) Marshall Art.

Verdere programma Mheer Roots 2021

18 juli    The Ragtime Rumours – “Tom Waits visiting Django Reinhardt, drinking coffee and listening to Robert Johnson” (Winnaars Dutch Blues CD AWARD 2020).

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht