Nieuws

Meld je aan voor het L1 Panel en denk met ze mee!

L1 is er voor jou, al bijna 25 jaar! En jouw mening is voor ons van groot belang. Over ons online-, radio- en tv-aanbod, maar ook over specifieke nieuwsonderwerpen of Limburgse thema’s. We willen namelijk ons nieuwsaanbod en onze programma’s steeds beter maken, voor jou.

Daarom zijn we erg benieuwd naar jouw mening over L1 en nodigen we je uit om deel te nemen in het L1 Panel. Zo’n 6 keer per jaar vragen we 3 tot 5 minuten van je tijd om mee te denken over onze (nieuwe) programma’s, mediakanalen en activiteiten. Als deelnemer van het L1-panel ontvang je per e-mail een vragenlijst om je mening te geven.

Denk met ons mee en maak L1 nog relevanter voor ós sjoeëne Limburg!

Wil jij ook lid worden van het panel? Meld je dan nu aan.

Goed om te weten

Het L1 Panel is een aanvullend onderzoeksinstrument op het kijk-, luister- en online onderzoek (NMO, Motivaction), waarmee we de verwachtingen van Limburgers in kaart willen brengen. Met de inzichten uit de vragenlijsten verbeteren wij onze programma’s en activiteiten.

Het panel is door L1 beheerd en opgezet, in samenwerking met Exploratio. Dit is een initiatief van onderzoeksbureau Newcom. We garanderen dat:

  • Antwoorden vertrouwelijk worden behandeld
  • Anonimiteit is gewaarborgd
  • Dataregistratie en -verwerking voldoet aan de AVG (privacyverklaring)
  • We resultaten terugkoppelen na ieder onderzoek

De aanmeldbutton onderaan deze pagina leidt jou naar de speciale inschrijfpagina van het L1 Panel. Bij jouw inschrijving vul je het aanmeldformulier in, zodat je wordt opgenomen in het panel. Na jouw registratie ben je officieel panellid én zijn wij enorm trots om jou te mogen verwelkomen!

Vervolgens ontvang je een korte instapvragenlijst, om je beter te leren kennen en aan te geven van welke kanalen van L1 je gebruik maakt.

Vanaf januari 2024 ontvang je via e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online vragenlijst. Dat gebeurt maximaal 6 keer per jaar. In de e-mail staat een link, die jou naar de startpagina van de vragenlijst brengt.

In het onderzoek stellen we vragen aan jou over bijvoorbeeld een (nieuw) programma, een marketingcampagne, radio- of televisiefragmenten, online acties, maar ook wat jouw (nieuws)interesses zijn. Jouw mening telt!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht