Nieuws

Meet de trajectbewakers van Popsport Limburg 2021!

Deze professionele muzikanten gaan de komende maanden aan de slag met de Popsport Limburg acts! Floortje Hover, Michel Henquet en Mick Mazoo zullen de deelnemers coachen en begeleiden in het stellen van hun doelen. Ze stellen hun eigen muzikale kwaliteiten, business inzicht en ervaring ter beschikking om onze 12 acts wegwijs te maken in de muziekwereld en hun muzikale ontwikkeling te stimuleren. Bovendien beslissen de trajectbewakers uiteindelijk welke deelnemer de meeste groei heeft laten zien tijdens het traject en daarom mag doorstromen naar het Popsport NL traject. Lees hieronder meer over onze trajectbewakers!

Floortje Hover is in 2016 afgestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht, opleiding Docent Muziek. Ze is singer/songwriter en schrijft voornamelijk in het Nederlands. Inmiddels heeft ze 2 albums uitgebracht en heeft ze in 2018 het COC Songfestival gewonnen. De liedjes die ze maakt zijn vooral luisterliedjes waarbij ze de luisteraar wil raken met eerlijke en directe teksten. Verder heb Floortje Hover altijd in bands  gespeeld en ook ooit meegedaan aan Popsport. “Ik heb daar veel geleerd en vind het tof dat er zo’n platform bestaat voor beginnende artiesten. Daarom vind ik het heel vet dat ik als trajectbewaker van Popsport mee mag doen. Ik kijk nu al uit naar al het talent. Zin in!”

Michel Henquet is basgitarist en contrabassist bij o.a. Jick Munro, Anna Nita, Eliwood en Lotte Walda, waarmee hij in 2017 op Pinkpop stond. Naast het spelen in bands geeft hij les  op diverse muziekscholen. Ook geeft hij workshops Bandplay op basisscholen. “Te gek om dit jaar als trajectbewaker van Popsport een steentje bij te mogen dragen en te werken met al het jonge en creatieve talent dat Limburg te bieden heeft!”

Mick Mazoo (Michel Dirks) is actief als DJ, producer en organisator van evenementen. Hij heeft dance nummers uitgebracht bij erkende platenlabels als Spinnin’ Records, HEXAGON en Heldeep welke frequent gedraaid zijn door Radio 538, Diplo, Martin Garrix, David Guetta en vele anderen en op Spotify in totaal al meer dan drie miljoen streams hebben opgeleverd. Bij zijn muziek waarbij nostalgische emoties en organische sounds de kern vormen maakt hij vaak gebruik van eigen zang en teksten. Ook heeft hij regelmatig opgetreden naast artiesten als Brooks en Matt Nash in locaties waaronder Poppodium 013, NYX Amsterdam en Poppodium Nieuwe Nor. “Een aantal jaar terug heb ik zelf meegedaan aan Popsport. Het traject heeft mij enorm veel motivatie gegeven om professioneel verder te gaan als DJ en producer. Het is daarom voor mij een grote eer om zelf deel uit te mogen maken als trajectbewaker en me te laten inspireren door nieuw opkomend talent uit de regio.”

Ben jij benieuwd hoe het Popsport traject voor onze deelnemers en trajectbewakers verloopt? Houd dan onze socials in de gaten! 

Gerelateerde artikelen met Meet de trajectbewakers van Popsport Limburg 2021!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht