Nieuws

Meer doen met jouw muziek? Inschrijving coachingsprogramma Popsport 2022 geopend!

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport 2022!

Start dicht bij huis

Popsport deelnemers starten het programma begin 2022 in hun eigen provincie. Bij Popsport Limburg krijgen deelnemers:

  • Popsport begint met een kick-off; je ontmoet de andere deelnemende muzikanten van Popsport uit jouw regio!
  • Je krijgt workshops zoals: songwriting, stage performance, management, promotie & boekingen, bandcoaching en social media & marketing  (t.w.v. € 1.000,-).
  • Een fotoshoot en/of een opname in een studio (t.w.v € 500,-/1.000,-).
  • Een optreden tijdens de afsluitende regio Popsport Showcase.
  • Kans op deelname aan het landelijke traject, waar je aan de slag gaat met een personal coach en workshops. Ook krijg je live studio opname mét videoclip tijdens de Popsport Live Sessions (t.w.v. € 3.000,-).
  • Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Popsport wordt lid van het Popsport Network, waar je ook na je deelname aan Popsport nog wat aan hebt. Wat je in het Network krijgt? Onbeperkte deelname aan alle workshopdagen, masterclasses en speelplekken in het landelijke Popsport Network (onbetaalbaar :)) Denk aan speelplek op het NFFimprovisatiesessie Nijmeegse Kunstnacht, vrijkaarten voor festivals (zoals Pinkpop!) en speelplekken bij Pinguin Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag.

Popsport NL
Op basis van motivatie en potentie gaat een aantal provinciale acts na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live recording met videoclip. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maak.

Voorwaarden voor deelname

  • Je bent tussen 14 en 21 jaar.
  • Je schrijft je eigen songs of maakt je eigen tracks.
  • Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten.

Aanmelden
Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten. Meld je aan via www.popsport.nl/aanmelden

Corona

Door de pandemie lopen dingen in het Popsport traject anders dan anders. Hoe dan ook, Popsport gaat altijd (!!) door. Wij monitoren constant wat de maatregelen zijn en of we nog kunnen samenkomen op locatie. Wanneer offline contact niet kan, schakelen we over naar online contact. Dit doen we met coaching sessies en workshops via Zoom. We spelen daarbij in op de nieuwe vraagstukken van deelnemers die in deze tijd opkomen.

Meer weten over Popsport? Kijk dan eens naar de ervaring van deelnemer Rosa, volg ons op Instagram, lees meer over het Popsport programma of neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen met Meer doen met jouw muziek? Inschrijving coachingsprogramma Popsport 2022 geopend!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht