Nieuws

Mandala, voor het eerst vier dagen

De vierde editie van Mandala Festival in Wanroij start morgen. Voor het eerst met extra dag – de donderdag – en een tweede hoofdpodium. 

De donderdag staat in het teken van non-muzikale activiteiten zoals workshops en lezingen. Ook kunnen bezoekers in alle rust het terrein verkennen. Voor het tweede jaar op rij heeft Mandala een tempel aan het water, deze wordt op donderdagavond geopend met een spectaculaire openingsceremonie.

Op vrijdag, zaterdag en zondag openen de andere ‘Tribes’. Een twintigtal area’s op het festivalterrein van Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Eén daarvan is het nieuwe, tweede hoofdpodium Kula. Hier ligt de focus op elektronische muziek. Op de line-up staan onder meer Palmbomen II, Baba Stiltz, Tom Trago en San Proper. Het andere hoofdpodium Live Circle heeft onder meer The Mauskovic Dance Band, Fresku en Omar Souleyman op het programma staan.

Kaarten zijn nog te koop via de website van Mandala Festival. Ook aan de deur worden tickets verkocht. Het volledige programma van de twintig Tribes is te vinden op www.mandalafestival.com.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht