Nieuws

MADNESS en meer naar Bospop 2017

Afgelopen donderdag werden er zes nieuwe namen aan het programma van Bospop toegevoegd. Ook Madness, The Black Star Riders, Mr Sipp, The Lachy Doley Group, The Black Sorrows en The Sore Losers komen naar Weert. Eerder werden al Beth Hart, Doe Maar, Anouk, Dropkick Murphys, The Pretenders en Supertramp’s Roger Hodgson bevestigd. Bospop vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start viawww.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Madness vindt zijn oorsprong eind jaren zeventig in de straten van Londen in de befaamde wijk Camden Town. Met een zeer herkenbare mix van ska, reggae, motown, rock-n-roll en pop behaalde de band enorme successen in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De band scoorde hits met o.a. Our House, One Step Beyond, Baggy Trousers, It Must Be Love en Night Boat To Cairo. Madness weet met hun aanstekelijke en uiterst dansbare muziek van iedere show één groot feest te maken. Ze zijn dan ook de perfecte afsluiter voor de Bospop zondag.

Het in 2012 opgerichte The Black Star Riders kan gerust een hardrock supergroep worden genoemd. De band bestaat volledig uit veteranen uit de hardrock met gitaristen Scott Gorham (Thin Lizzy) en Damon Johnson (Thin Lizzy, Alice Cooper), gitarist en zanger Ricky Warwick (Thin Lizzy, The Almighty), bassist Robert Crane (Vince Neil, Ratt) en drummer Jimmy DeGrasso (Megadeth, Alice Cooper, David Lee Roth).

Ook bluesheld Castro Coleman a.k.a. Mr. Sipp komt naar Weert en brengt een flinke dosis Delta Blues mee. De 40 jarige Amerikaan is praktisch geboren met een gitaar in zijn handen en draagt dan ook de bijnaam “The Mississippi Blues Child”. The Lachy Doley Group is een project van blues, soul en rock organist Lachy Doley. De Australier deelde de afgelopen jaren al het podium met o.a. Glenn Hughes, Steve Vai, Jimmy Barnesen en Joe Bonamassa. Onder leiding van frontman Joe Camilleri gaat blues rockband The Black Sorrows na dertig jaar nog altijd erg sterk. Ze zijn dan ook niet voor niks één van de meest gevestigde bands uit Australië. Met Led Zeppelin als inspiratie en de attitude van de Ramones bewijzen de jonge Belgen van The Sore Losers dat rock-n-roll van alle generaties is.

Op Bospop treden zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en het tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Stichting Bospop en MOJO presenteren:
BOSPOP 2017
Zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 | Evenemententerrein A2 Weert Noort
Dagkaarten: € 65 (excl. € 2,50 servicekosten)
Weekendticket: € 100 (excl. € 2,50 servicekosten)
Camping: € 15 pp (excl. € 2,50 servicekosten)
Campertickets: € 30 (excl. € 2,50 servicekosten)
Groepskorting: bij de online aankoop van 10 tickets krijg je het 11de ticket gratis.

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door Lust For Life.

Meer info over Bospop vindt je op: www.bospop.nl. De kaartverkoop is reeds van start via: www.ticketmaster.n  en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht