Nieuws

Maandagavond eerste uitzending Roots Unlimited Radio 21.00 uur RTVMaastricht

MAASTRICHT, 19 april 2020 – Maandagavond 20 april a.s. kun je luisteren naar de eerste uitzending van Roots Unlimited Radio. Dat gebeurt in het tweede uur van Bluespotting, het wekelijkse bluesprogramma van Jos Potting op Maastricht FM van RTVMaastricht. Een keer in de twee weken is het tweede uur daarvan ingeruimd voor Rootstime. Daarin presenteert John Dauven zijn opvallendste, mooiste en interessantste tracks van net verschenen en al wat oudere albums in de genres blues, roots, folk en rock.

Roots Ultd Radio
Maandagavond a.s. dus tussen 21.00 en 22.00 uur de eerste uitzending van Roots Ultd Radio, gewijd aan de blues en de bluegrass en respectievelijk gepresenteerd door Guido van den Boorn en Ton Dreuw.

Radioprogramma Rootstime steunt stichting Rootst Unlimited”, schrijft presentator John Dauven van Rootstime op de site. “Naast onze economie wordt ook de culturele sector zwaar getroffen door de coronacrisis. Ideële Stichting Roots Unlimited zag in 2018 het levenslicht en heeft inmiddels 20 concerten georganiseerd. Ook dit jaar waren al een aantal concerten gepland. Helaas mag dit niet zo zijn. Om de mensen van Roots Unlimited toch een podium te bieden om hun favoriete (roots) muziek te promoten zullen zij twee uitzendingen van het radioprogramma Rootstime verzorgen. Luister 20 april en 4 mei a.s. tussen 21 en 22 uur naar de verhalen en de muziek van Stichting Roots Unlimited. Ik wens iedereen veel luisterplezier!

(Terug)luisteren
Luister naar Bluespotting en Roots Ultd Radio op MaastrichtFM: 107.5 in de ether, 87.5 op de kabel, MaastrichtFM is ook via livestream te beluisteren; ga daarvoor naar www.maastrichtfm.nl  en kies voor ‘on air’.
Het programma wordt herhaald iedere daaropvolgende zaterdag van 19:00 tot 21:00 uur.

Op dinsdag is Bluespotting en deze keer dus ook Roots Ultd Radio tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren bij RTV Maas en Mergelland (https://www.rtvmenm.nl/radio/bluespotting).

Terugluisteren kan ook via https://www.rtvmaastricht.nl/radio/bluespotting, waar alle uitzendingen van Bluespotting van dit jaar ter beschikking staan.

Gazette
Bijgevoegd – de Roots Ultd ‘Corona’-gazette.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht