Nieuws

Maak kennis met de finale jury van Nu of Nooit 2019!

Met veel trots presenteert Pop in Limburg de finale jury van Nu of Nooit 2019!

Deze professionals uit de Nederlandse muziekindustrie zullen aanstaande zondag 8 december in Muziekgieterij Maastricht beslissen welke act zich de winnaar van Nu of Nooit 2019 mag noemen!

 

Fred van Kruining leidt sinds de oprichting de Nederlandse en Belgische vestiging van Caroline Benelux. Het muzieklabel is de Benelux vestiging van Caroline International en is een full service label. Caroline Benelux heeft artiesten als Chef’Special, Van Morrison, Beck, De Staat, Bear’s Den, Nathaniel Rateliff, Iggy Pop, Tame Impala, SONS, Christine & The Queens, Major Lazer, Tamino, Mac DeMarco, Equal Idiots en Oh Wonder onder haar hoede. Van Kruining is tevens eigenaar van 67Management. Voorheen was hij werkzaam bij Universal Music en EMI Music.

Marike Jager is een eigenzinnige singer/songwriter en gitarist die zich keer op keer bewijst. “Een aanwinst voor de popmuziek” aldus de Volkskrant. Ze won al de Grote Prijs van Nederland, stond op Lowlands en werd vier maal genomineerd voor een Edison. Ook werd ze aan het begin van haar carrière tweede in de finale van Nu Of Nooit. Na een stilte van 5 jaar kwam Marike onlangs indrukwekkend terug met haar nieuwe album ‘Hey Are You OK’. ‘Een monster van een plaat, van prachtig subtiel tot allesvernietigend’ aldus Trouw. Marike wordt bejubeld om haar levenslust en drang naar avontuur.

Rob Driessen heeft een grote staat van dienst als muziektechnicus en producer in de Nederlandse muziekindustrie en media. Als productieleider heeft hij voor diverse festivals en initiatieven werkzaamheden verricht. Van huis uit is hij drummer en zanger. Hij is mede-oprichter en producer van het nieuwe M-PX productiehuis en al jaren werkzaam in de radio en televisiewereld.  Hij heeft samengewerkt met de hedendaagse top van de muziekindustrie.  Een greep namen uit zijn palmares zijn QOTSA, Paul Carrack, Tinariwen, b.b. King, Beth Hart, the Paladins, Admiral Freebee, Bo Diddley, Los Lobos, Dr John, Gov’t mule, Arno, van Morisson, the Fun Lovin Criminals, the Hoax, Solomon Burke, Jungle by night, John Mayall, the Black Crowes, Dweezil Zappa, Femi Kuti, the Slackers, the Thindersticks, Jaya the Cat,  Juan Luis Guerra, Aswad, Alpha Blondy, Alvaro Soler, Daddy Yankee, Joss Stone, Vieux Farka Toure, Marco Minneman, Taylor Hawkins, Pip blom, the Slowshow en veel meer.

Joris van Welsen is eigenaar van Radar Agency en is manager van Colin Benders, Weval, Klangstof en Amy Root. Daarnaast vertegenwoordigt hij o.a. Roosbeef, Bombino, Binkbeats, Millionaire, Wallace Vanborn, Janne Schra, Kim Janssen, Jo Goes Hunting en vele anderen. Zijn focus ligt op internationaal.

Finale Nu of Nooit 2019
Datum:
 zondag 8 december 2019
Locatie: Muziekgieterij, Maastricht
Deur: 13:00 u./ Aanvang: 14:00 uur / prijsuitreiking: 18.00 uur.

Tickets: v.v.k. €8,-, deurverkoop €10,- 
Studentenkorting: Voor studenten is deze middag te bezoeken voor maar €5,- (voorverkoop prijs), door de kortingscode NUOFNOOIT19 in te vullen bij het bestellen van de tickets (tonen van studentenpas bij de kassa op de dag zelf is verplicht).

Get your tickets here!

Voor meer info over de finale van Nu of Nooit, bezoek ons op facebook en check het evenement: https://www.facebook.com/popinlimburg/

Gerelateerde artikelen met Maak kennis met de finale jury van Nu of Nooit 2019!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht