Nieuws

Lucas & Steve lanceren debuutalbum tijdens een drive-in party

Het debuutalbum ‘Letters To Remember’ van hitduo Lucas & Steve verschijnt op 16 oktober a.s. Een muzikaal hoogtepunt in hun tienjarige carrière, dat het duo niet ongemerkt voorbij laat gaan. Op donderdag 15 oktober vieren ze hun album release met een speciale drive-in party op het Borchland terrein in Amsterdam. Fans kunnen vanuit hun eigen auto genieten van een live-set, waarin Lucas & Steve voor het eerst alle zestien tracks van het album laten horen. 
Het pop-dance album ‘Letters To Remember’ overstijgt verschillende genres en neemt iedereen mee op muzikale reis. Lucas & Steve leggen uit: “We hebben hier de afgelopen tien jaar naar toe gewerkt en gewacht op het juiste moment om het uit te brengen. Dat moment is nu gekomen. Alle ervaring die we hebben opgedaan, is verwerkt in dit album. Van het schrijven tot aan het inspelen, melodieën bedenken tot aan produceren en zoveel meer. Elk nummer heeft zijn eigen verhaal en geluid en dat gaan we laten horen tijdens onze drive-in party”. 
Release party vanuit de auto. 
Op donderdag 15 oktober presenteert het duo hun album met een live-set voor een select groepje fans. De drive-in bioscoop van Borchland in Amsterdam wordt omgetoverd tot dj-booth en op het scherm zien de fans beelden en videoclips voorbij komen. Vanuit de auto kunnen zij Corona-proof meegenieten van een live-set waarin het duo voor het eerst alle nummers van het album laat horen. Kaarten voor de release party geven Lucas & Steve weg via hun Instagram-account en kunnen worden gewonnen via de radio. 
Over Lucas & Steve 
Het duo is niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Al 10 jaar lang weten ze relevant te blijven. In mei werden ze nog bekroond met een gouden plaat voor het nummer ‘Perfect’. De laatste uitgebrachte tracks ‘Letters’  en ‘Another Life‘, die beiden op het album staan, bestormen op dit moment de hitlijsten. De afgelopen jaren stonden ze op alle grote festivals in binnen- en buitenland. Meer informatie: www.lucasandsteve.com 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht