Nieuws

Lucas & Steve brengen een nieuwe single én album uit

Lucas & Steve releasen morgen hun nieuwe single Another Life op het label van Spinnin’ Records. Een feel-good track die je weer even meeneemt in een heerlijke nazomer. Het nummer is een voorproefje op hun debuutalbum. Dit album, dat Letters to Remember gaat heten, staat vol met nieuwe muziek en komt uit op 16 oktober. Another Life is vanaf morgen te beluisteren op onder meer Spotify. 

 

Lucas & Steve brachten de afgelopen jaren enorm veel muziek uit en scoorde ze de ene naar de andere hit. Sinds vorige zomer is het duo bezig met een album. Op diverse plekken over de hele wereld – van Londen tot aan Stockholm en van LA tot aan Amsterdam- hebben ze nummers geschreven, geproduceerd en zelf ingespeeld. De afgelopen periode hebben ze in de studio doorgebracht om het album af te maken. Met dit nummer geven ze een alvast een voorproefje.

 

Het duo legt uit: “Met Another Life laten we precies de stijl zien, die je ook op ons album terug gaat horen. Een veel volwassener pop-sound met herkenbare melodieën. Deze track hebben we samen met de waanzinnig goede zangers Alida geschreven in Los Angeles. Het eindresultaat is echt ‘insane’. We zijn dolblij dat we ‘m nu eindelijk aan iedereen kunnen laten horen”, aldus een dolenthousiaste Lucas & Steve. 

 

Lucas & Steve

Het duo is niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Al 10 jaar lang weten ze relevant te blijven. In mei werden ze nog bekroond met een gouden plaat voor het nummer ‘Perfect’ en hun laatste uitgebrachte track ‘Letters’  bestormt op dit moment de hitlijsten. De afgelopen jaren stonden ze op alle grote festivals in binnen- en buitenland.

 

Meer informatie: www.lucasandsteve.com

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht