Nieuws

Line-up Hillbilly Moonshiners & Friends compleet!

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven, maar een daarvan is een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners and Friends! De snoeshanen hebben zich het afgelopen jaar flink opgeladen en zijn klaar voor een feestje, op zaterdag 6 november in De Bosuil! Met nieuwe hits, de nodige gastartiesten en een ouderwetse pot flauwekul en humor! De kaartverkoop is gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl

The Hillbilly Moonshiners wie kent deze rednecks niet?! Sinds 2014 trekt de band heel Europa door om festival en poppodium om te toveren tot een ware Western-bar. Met country bewerkingen van bekende hits van onder meer Beyoncé, Miley Cyrus en Michael Jackson stond de band al op festivals als Sziget Festival Nederland, Paaspop, Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival Limburg en tourden ze door Nederland, België, Spanje, Hongarije en Frankrijk. Ook was de band te zien en horen op 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica en deelden ze het podium met onder andere Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze. Trek je cowboy outfit maar vast uit de kast, want dat wordt meezingen!

Deborah Parlor is een onafhankelijke artiest en songwriter van Nederlandse bodem, die een naam voor zichzelf aan het maken is in de wereld van Americana- en popmuziek. Met haar debuut in 2021 creëert ze een verrassende mix tussen “catchy” en “poppy” liedjes beïnvloed door Country, Rock en Folk muziek. Melancholische teksten en meeslepende melodieën gevuld met gitaarpartijen en met ijzersterkte producties met een wereldwijde attitude. Deborah haar eerste single “Closing Time” werd al meteen goed ontvangen door NPO radio 1, 2 en 5 en kreeg zij hierdoor flink wat media aandacht. Voor haar EP ging ze een samenwerking aan met producer en muzikant JB Meijers (The Common Linnets, Barry Hay, Ilse Delange).

Dave Vermeulen deed mee aan The Voice of Holland in 2015 en werd hierbij tweede. Tijdens de voorrondes wist Vermeulen met zijn uitvoering van “Born to be Wild” van Steppenwolf de jury te bekoren. Sanne Hans (Miss Montreal) werd zijn coach. In de liveshow noemde ze Dave “vernieuwend en fris”. Dave heeft al vaker bij De Bosuil gestaan met zijn band Voltage, en deelde eerder al eens het podium met The Hillbilly Moonshiners. Deze man is hoe dan ook geboren om op het podium te staan!

Whiskey Den is ontstaan in 2019 in the Deep South van Nederland. Dit vierkoppige rockmonster uit Weert brengt een onvervalste rock ’n roll-show waar de energie van afspat.

Gerelateerde artikelen met Line-up Hillbilly Moonshiners & Friends compleet!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht