Nieuws

Linda Zijlmans presenteert nieuw album “ik” op Zomerparkfeest

Op vrijdag 18 augustus presenteert de Venlose singer-songwriter Linda Zijlmans haar nieuwe album “ik”. Een bijzonder persoonlijk album waar ze het afgelopen jaar, samen met producer Tren van Enckevort (Rowwen Hèze), keihard aan gewerkt heeft. Het album bevat 11 liedjes die kleine en grote verhalen vertellen in het Venloos dialect. De thema’s van de liedjes hebben direct of indirect te maken met dingen die Zijlmans als 33 jarige vrouw meemaakt.

Het album bevat een aantal bijzondere samenwerkingen. Zo zingt Zijlmans samen met Joep van Wegberg en Baer Traa een driestemming dat lonkt naar Americana. Ook schreef Zijlmans samen met van Enckevort voor het album. Die samenwerking blijkt bijzonder goed te zijn bevallen: “Het samen schrijven ging als vanzelf, zo fijn! Ook de studiosessies waren heerlijk, de sfeer was goed, en iedere inbreng werd gewaardeerd”.

Over de release van het album vertelt Zijlmans: “Vanaf het moment dat ik wist dat ik mocht spelen op het Zomerparkfeest, voelde ik dat dat de plek is waar ik mijn album wil presenteren aan het publiek. Zo’n mooi festival, zo’n prachtig podium, zoveel sfeer, ik kan me geen betere plek wensen…” Voordat het album gepresenteerd wordt, zal er nog een single verschijnen. Linda staat om 18.25 in de Arena, samen met een voltallige band en een aantal mooie verrassingen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht