Nieuws

Limburgse Thomas Geelens laat met krachtige popballad Pinky Swear horen dat een vertrouwensbreuk erger is dan liefdesverdriet

Op 10 november releaset Thomas Geelens een gevoelige popballad met de titel ‘Pinky Swear’. Het lied bevat een ontroerende, doch krachtige boodschap over ultiem verraad tussen twee geliefden. Het is voor Thomas de afsluiter van een reeks songs die het einde van een pijnlijke liefdesbreuk beschrijven.

Liefdesverdriet is erg. Maar voor Thomas is iemands vertrouwen schaden vele malen erger. Toch overkwam het hem. Zijn gevoel schreef hij van zich af in een reeks liedjes. De ontroerende popballad Pinky Swear sluit de reeks af met een krachtige boodschap. Thomas: “Vertrouwen is voor mij het meest belangrijke wat er is. Het staat nog boven liefde. Deze breuk was de eerste keer in mijn leven dat mijn vertrouwen zo is geschaad. Het was de meest illusie-brekende ervaring ooit.

Als je het nummer de eerste keer luistert, zou je denken dat Thomas het erg vindt dat de relatie voorbij is. Luister je de song een tweede of derde keer, dan hoor je dat de song in feite een fraai omlijste middelvinger is naar zijn ex-partner.

Het nummer beschrijft de verschillende stadia waar je doorheen gaat als je een breuk als deze meemaakt. Woede, verwijten en uiteindelijk nuance. Thomas eindigt het lied – ondanks alles – dan ook met een open deur voor zijn ex. Thomas: “Als ze echt verloren is, zal ik altijd voor haar klaar staan. Ik zie nog steeds het mens achter deze gruwelijke breuk”.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht