Nieuws

Limburgse rockband Tommy Gazer brengt een nieuwe single uit

Op 29 september 2023 brengt Limburgse rockband Tommy Gazer een nieuwe single uit op het label Amber Music, genaamd Home. Tommy Gazer, bestaande uit vier vrienden, is een rockband uit Weert (Limburg) die de afgelopen jaren veel toerde door de BeNeLux. Zo speelde de bands supports van De Staat, The Vices, Ramkot en Ten Times A Million, maar speelde de bands ook eigen shows op veel festivals en in veel venues. De muziek van Tommy Gazer kan worden omschreven als moderne en alternatieve rockmuziek zoals Nothing But Thieves, Catfish & The Bottlemen en Biffy Clyro. Ook deze nieuwe single past perfect binnen dit genre. Jesse Kanters, zanger en tekstschrijver bij Tommy Gazer, vertelt je graag waar ‘Home’ over gaat:

‘Home’ is een lied dat is ontstaan in de beginfase van een relatie, waarin alles soepel verloopt. Het belooft echter niet alleen vreugdevolle momenten, maar ook de bereidheid om samen door moeilijke tijden te gaan. Het benadrukt dat echte liefde zich toont wanneer twee mensen elkaar steunen en troosten in de meest uitdagende momenten van het leven. Het lied moedigt aan om samen te groeien, te leren en te evolueren, en herinnert ons eraan dat ware liefde niet alleen wordt gemeten in geluk, maar ook in de manier waarop we er zijn voor elkaar in tijden van onzekerheid.

De release van Home gaat gepaard met een eigen Tommy Gazer Invites show in de Bosuil op 28 oktober. Tijdens deze show spelen veel Limburgse gastmuzikanten met de band mee, zo speelt onder andere de Heerlense punkrockband Hence the Bravery met Tommy Gazer mee, evenals dat de winnaar van de Weertse bandwedstrijd Van Horne Pop een van de voorprogramma’s van Tommy Gazer mag doen. De single ‘Home’ van Tommy Gazer is vanaf nu te streamen op alle streamingplatforms en voor de show van Tommy Gazer in de Bosuil zijn nog maar beperkte kaarten over en de kaarten zijn hier te verkrijgen.

Gerelateerde artikelen met Limburgse rockband Tommy Gazer brengt een nieuwe single uit

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht