Nieuws

Limburgse poppodia introduceren nieuwe clubavond Just Can’t Get Enough

Three decades of pop, alternative and dance

Poppodium Grenswerk en de Nieuwe Nor introduceren samen een nieuw concept onder de naam Just Can’t Get Enough. Een clubavond vol classics uit de jaren ‘80, ‘90 en ‘00. Op vrijdag 15 november vindt het feestje in Poppodium Grenswerk in Venlo plaats en op zaterdag 16 november in de Nieuwe Nor in Heerlen.

De tijd van Walkmans, Miami Vice en The A-Team ligt ondertussen ver achter ons, maar voor twee avonden in november gaan we weer even terug naar dit belle epoque. Poppodium Grenswerk & De Nieuwe Nor organiseren een clubavond vol classics uit de jaren tachtig, negentig en nul, aangevuld met de tofste hits van de afgelopen jaren. Een onweerstaanbare mix, en dat betekent maar een ding: de hele avond op de dansvloer! We switchen van Prince naar Daft Punk en komen via Mariah Carey weer bij Depeche Mode uit. Ondertussen kun je natuurlijk ook genieten van de lekkerste gin-tonics.

Poppodium Grenswerk in Venlo en De Nieuwe Nor in Heerlen slaan sinds dit jaar de handen in een, om provincie-breed nieuwe concepten te presenteren. Met Just Can’t Get Enough richten de podia zich op de 30+ bezoekers.

Just Can’t Get Enough vindt op vrijdag 15 november plaats in Grenswerk en op zaterdag 16 november in De Nieuwe Nor. Er zijn voor elke clubavond beperkt early bird-tickets, waarna de reguliere voorverkoop start. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.grenswerk.nl, www.nieuwenor.nl of de voorverkoop adressen (Sounds Venlo, Grenswerk Café).

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht