Nieuws

Limburgse dj’s Lucas & Steve en Deepend brengen samenwerking uit

Amsterdam, 13 juni 2019 – Limburgse dj’s Lucas & Steve en Deepend hebben de handen ineen geslagen. Vandaag releasen zij – op het label van Spinnin’ Records – hun allereerste samenwerking: ‘Long Way Home’. Met deze ‘catchy’ feel-good track weten zij iedereen in een zomerse stemming te brengen. Door de energieke beats is het onmogelijk om stil te blijven staan; de dj’s zijn dan ook helemaal klaar voor een zomer vol met festivals. 

Deze samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De jongens kennen elkaar van vroeger uit Limburg en een samenwerking stond dan ook al jarenlang op het wensenlijstje. Daar is het nu eindelijk van gekomen. De afgelopen periode zijn ze de studio ingedoken en hebben hard gewerkt aan hun eerste samenwerking.  Als Limburgers onder elkaar klikte het meteen en bleken de jongens elkaar goed aan te vullen. Dat is ook terug te horen in het eindresultaat. Met ‘Long Way Home’ hebben de jongens wederom een potentiële zomerhit te pakken hebben. Dj’s zijn ook erg trots deze samenwerking, zoals ze in Limburgs zeggen: “Gruuts”. 

Limburgs talent vliegt de wereld over
Zowel Lucas & Steve als Deepend hebben komende zomer een druk programma. Beiden acts zijn geboekt op vele festivals in binnen- en buitenland. Lucas & Steve staan onder andere ‘Airbeat One’, ‘Tomorrowland’, ‘Electric Love’, ‘Parookaville’ en touren door Amerika. Nederland wordt ook niet overgeslagen; zo zijn de te zien op Mysteryland, Strandfestival Zand & ASM festival. Last but not least: het duo heeft voor de derde jaar op rij hun eigen evenement tijdens Amsterdam Dance Event aangekondigd. Op vrijdag 18 oktober staan zij in Q-Factory met hun concept Skyline Sessions.

Ook Deepend slaat geen festival over. De komende periode is de dj onder andere te zien op Tomorrowland, Ministry of Sound (London), heeft hij verschillende gigs in Mexico en…  als echte Limburger staat hij op Castle of Love in Kerkrade. Een ding is zeker: in Nederland én daar buiten kunnen ze onmogelijk om het Limburgsd dj talent heen.

Meer informatie:
facebook.com/lucasandsteve

facebook.com/deependfanpage

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht