Nieuws

Limburgse act AfterMath is geselecteerd voor Popsport NL!

NEDERWEERT – In Theaterboerderij Boeket in Nederweert vond zondag 27 juni 2021 de afsluiting plaats van Popsport Limburg 2021. Daarin werd bekend gemaakt dat de band AfterMath doorstromer van Popsport Limburg 2021 is. Zij zullen deelnemen aan het Popsport NL traject.

Voor de deelnemers van Popsport Limburg 2021 was een muzikale dag georganiseerd. Waar zij elkaar eindelijk voor het eerst konden zien, en mochten optreden voor hun mededeelnemers en de trajectbewakers. Na een muzikale dag waren Floortje Hover, Michel Henquet en Michel Dirks (trajectbewakers) er unaniem over eens dat de band AfterMath de meeste vooruitgang had geboekt en door mag stromen naar Popsport NL. Bij Popsport NL krijgt de band een verder ontwikkelingstraject aangeboden waarin zij onder begeleiding van een personal coach klaargestoomd worden voor de Popsport Live Sessions: hierbij wordt de studio van De Staat omgebouwd tot een intieme setting, waar zij een clip mogen opnemen.

Popsport Limburg is een regionaal programma van Popsport. Tijdens Popsport Limburg 2021 werden twaalf acts intensief begeleid en volgden ze muziekinhoudelijke en zakelijke coaching sessies, die speciaal op hun skills, muziekstijl en doelen werden afgestemd. Ook gingen ze de studio in en deden ze podiumervaring op, door middel van de eindshowcase. Deelneemster Mel, oftewel Marieke Steeghs, schreef volgens de trajectbewakers de meest originele song en won daarmee ‘Song van de Dag’, waarmee zij budget krijgt voor promotiemateriaal.

Alle acts die meededen aan Popsport Limburg 2021 zijn (met unieke interviews) te bekijken via: https://www.popinlimburg.nl/projecten/popsport/

Foto gemaakt door: René Bradwolff

Gerelateerde artikelen met Limburgse act AfterMath is geselecteerd voor Popsport NL!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht